Τα τρυφερά λόγια του Σπύρου για την Δήμητρα Βαμβακούση μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Τα τρυφερά λόγια του Σπύρου για την Δήμητρα Βαμβακούση μετά την αποχώρηση του από το Survivor

Ο... εξολοθρευτής βρέθηκε αντιμέτωπος με την καλύτερη του φίλη και έχασε

Ο... εξολοθρευτής του φετινού Survivor βρέθηκε αντιμέτωπος με την καλύτερη του φίλη και έχασε.

Ο λόγος για τον Σπύρο Γουρδούπη ο οποίος μετά από πολλές υποψηφιότητες προς αποχώρηση, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να «παλεύει» για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο ενάντια στην Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Σπύρος δεν τα κατάφερε και ήταν αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου. Ο πρώην -πλέον- παίκτης του Survivor έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη Δήμητρα.

«Νιώθω γεμάτος από το παιχνίδι. Ξέρω ότι μπορούσα να κάτσω παραπάνω, ξέρω ότι μπορούσα να φτάσω στην τετράδα, αν δεν χάναμε τις ασυλίες. Σημασία έχει ότι πέρασα πολύ όμορφα, γέμισα, έμαθα πολλά πράγματα, άλλαξαν πολλά πράγματα μέσα μου, στο πώς σκέφτομαι. Έμαθα τον εαυτό μου, έφτασα πολλές φορές στο όριο, αγχώθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Με την Δήμητρα ήρθαμε πολύ κοντά στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Έγινε ένα κλικ με τη Δήμητρα, εκπέμπαμε στην ίδια συχνότητα. Και με την Κατερίνα, την Αφροδίτη και τον Πάνο ήρθαμε κοντά. Και με τα άλλα παιδιά έχω πολύ όμορφα πράγματα να θυμάμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Γουρδούπης.