Survivor: Η λιποθυμία της Δαλάκα και το χορταστικό γεύμα της νικητήριας ομάδας

Survivor: Η λιποθυμία της Δαλάκα και το χορταστικό γεύμα της νικητήριας ομάδας

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor πλησιάζει στο τέλος και οι παίκτες τα έχουν δώσει όλα, ενώ πια νιώθουν εξαντλημένοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Κατερίνας Δαλάκα που στο χθεσινό επεισόδιο σωριάστηκε στο έδαφος λέγοντας πως δεν έχει άλλες δυνάμεις.

Από την άλλη η Λευκή ομάδα απόλαυσε ένα χορταστικό γεύμα μα μπέργκερ και αναψυκτικά, ωστόσο το πρώτο παιχνίδι για το οικογενειακό έπαθλο κέρδισε η Μαύρη ομάδα.

Σωριάστηκε στο έδαφος η Δαλάκα στο τέλος του αγώνα

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες τόσο του φετινού Survivor όσο και του περσινού.

Μάλιστα η παίκτρια, στον περσινό δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο έπαθλο καθώς βρέθηκε στο πλευρό του Ηλία Γκότση στον τελικό της Αθήνας.

Τελικά, ο Ηλίας αναδείχθηκε νικητής και η Κατερίνα δοκιμάζει την τύχη της στο φετινό Survivor.

Η αρχηγός της Μαύρης ομάδας όπως και πέρσι, έτσι και φέτος μπαίνει στους στίβους μάχης και δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

Η πείνα και οι κακουχίες όμως που αντιμετωπίζει στον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως είναι πιο έντονες φέτος και την έφεραν σε σημείο να σωριαστεί κυριολεκτικά στο έδαφος.

Αφού μπήκε στον στίβο μάχης και αγωνίστηκε, στο τέλος και ενώ γυρνούσε στον πάγκο ζαλίστηκε και έπεσε κάτω.

Οι συμπαίκτες της την πλησίασαν προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση της και εκείνη τους παραπονέθηκε πως ζαλίζεται και δεν μπορεί να σηκωθεί.

Το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής την πλησίασε και τότε η Κατερίνα Δαλάκα ενημέρωσε πως δεν έχει καθόλου ενέργεια και πως πρώτη φορά νιώθει τόσο κουρασμένη.

Πειράγματα και… καρφιά από τον Μπόρα μετά το έπαθλο φαγητού

Οι παίκτες της Άσπρης ομάδας του Survivor μετά τη νίκη τους στον χθεσινό στίβο μάχης απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα με χορταστικά μπέργκερ και αναψυκτικά.

Ο Μπόρα σε τρελά κέφια, δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει τους συμπαίκτες του και ειδικά τη Σεντά η οποία αν και δυνατή παίκτρια δεν κατάφερε να πάρει κάποιον πόντο για την ομάδα της.

«Πρέπει να μας δώσει τις πατάτες της» είπε ο Μπόρα στους συμπαίκτες του και το δικαιολόγησε λέγοντας πως είναι η μοναδική που δεν σκόραρε άρα και πρέπει να... πληρώσει.

«Σου θύμωσα!» του είπε η Σεντα κρατώντας σφιχτά το μπέργκερ της και ανταποδίδοντας το πείραγμα του.

Χορτασμένοι, οι παίκτες της Άσπρης ομάδας, επέστρεψαν στην παραλία και ο Μπόρα πήρε θέση μπροστά από την κάμερα της παραγωγής και πέταξε τα... καρφιά του στους αντιπάλους του τονίζοντας πως οι παίκτες της δικής του ομάδας, όσες ήττες και αν έχουν σημειώσει δεν έχουν συγκρουστεί ποτέ.