Survivor: Το ξέσπασμα του Εμρε και ο τσακωμός της Μαύρης ομάδας

Survivor: Το ξέσπασμα του Εμρε και ο τσακωμός της Μαύρης ομάδας

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor φτάνει στο τέλος και τα νεύρα και οι εντάσεις κορυφώνονται λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Μαύρη Ομάδα να τσακώνεται και τον Εμρε να έχει παράπονα από τους συμπαίκτες του.

Γκρίνια στη Μαύρη ομάδα του Survivor – Ο Παναγιώτης τα «έβαλε» με τη Δήμητρα και τον Σπύρο

Ο Παναγιώτης μπήκε στον στίβο μάχης και αγωνίστηκε ενάντια στον Κυριάκο Πελεκάνο.

Ο παίκτης της Μαύρης ομάδας του Survivor δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα να εκνευριστεί.

Στο τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης τα «έβαλε» με τους συμπαίκτες του και τους ζήτησε τα... ρέστα επειδή, όπως ανέφερε δεν φώναζαν αρκετά ώστε να τον καθοδηγήσουν να βρει τον στόχο.

Δήμητρα και Σπύρος δέχτηκαν τα... βέλη του Παναγιώτη ο οποίος εκνευρισμένος τους τόνιζε ότι έπρεπε να φωνάζουν πιο δυνατά από τον Μπόρα αφού αυτή ήταν η μόνη φωνή που έφτανε στα αυτιά του όσο εκείνος αγωνιζόταν.

Παράπονα και αγανάκτηση του Εμρέ για τους συμπαίκτες του – «Προσπαθούν να ρίξουν σε εμένα τις ήττες»

Το Survivor οδεύει προς το τέλος του και τα έπαθλα για τα οποία διαγωνίζονται οι παίκτες γίνονται όλο και πιο μεγάλα με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός και η ένταση στους στίβους μάχης να χτυπάει... κόκκινο.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες της Άσπρης και της Μαύρης ομάδας διαγωνίστηκαν για ένα ταξίδι στη Κούβα.

Η Άσπρη ομάδα επικράτησε της Μαύρης με τελικό σκορ 10-8 με αποτέλεσμα να είναι αυτή που μάζεψε τα πράγματα της, αποχαιρέτησε την αντίπαλη ομάδα και μπήκε στο αεροπλάνο για να απολαύσει το ταξίδι.

Πίσω στην παραλία, παρέμειναν οι παίκτες της Μαύρης ομάδας, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στεναχώρια της για το έπαθλο που έχασαν.

Ο Εμρέ, ο οποίος δέχτηκε σκληρή κριτική από τους συμπαίκτες του για τους πόντους που έχασε στον στίβο μάχης και στον τελικό στόχο δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτηση του μιλώντας στον Γιουσούφ στον οποίο εξέφρασε τα παράπονα του.

«Λένε πάντα ότι έχω πρόβλημα με τη συγκέντρωση, ότι κάνω λάθη και ότι χάσαμε εξαιτίας μου. Μπορούσαν να πουν όπως είχαν πει πιο πριν ότι δεν πρέπει να το ξανακάνω αυτό και πως θα μπορούσα να είμαι επιτυχημένος. Αντί να το πουν έτσι, ας έλεγαν ότι δεν πειράζει και ότι θα μπορούσα να κερδίσω. Σίγουρα δεν χάσαμε εξαιτίας μου, όλοι κάναμε λάθη. Βλέπω ότι παρόλο που και οι υπόλοιποι παίκτες κάνουν λάθη προσπαθούν να το ρίξουν σε εμένα» ανέφερε ο Εμρέ με παράπονο στον συμπαίκτη του.

Την αγανάκτηση του όμως την εξέφρασε και λίγο μετά σε δηλώσεις του στην κάμερα όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα συνεχίσει να αντέχει.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής πέταξε τα... καρφιά της στον Εμρέ: «Δεν είναι ωραίο να την πληρώνει όλη η ομάδα για τα λάθη ενός παίκτη που μάλιστα τα κάνει επανειλημμένα. Εξαιτίας αυτών των λαθών είμαι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο.» τόνισε η παίκτρια.