Ειρωνείες, νεύρα και σπόντες στο Survivor – «Θα χάσεις και πάλι στον τελικό λόγω του ύφους και του χαρακτήρα σου»

Ειρωνείες, νεύρα και σπόντες στο Survivor – «Θα χάσεις και πάλι στον τελικό λόγω του ύφους και του χαρακτήρα σου»

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Δαλάκα και Μπόρα - «Εμείς έχουμε και ολυμπιονίκες στην ομάδα μου»

Το Survivor οδεύει προς τον μεγάλο του τελικού όπου θα αναδειχθεί ο νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο του Survivor 2019 αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Όσο οι μέρες περνάνε και ο τελικός πλησιάζει τα νεύρα και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης είναι όλο και πιο συχνά φαινόμενα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι δυο φίλες, Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση «αρπάχτηκαν» με αφορμή ένα παραπάτημα της πρώτης.

Αυτή τη φορά, ακόμα μια κόντρα με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα ξέσπασε.

Η παίκτρια συζητούσε με τους συμπαίκτες της στην παραλία και αναφέρθηκε σε συζήτηση που είχε με τον Μπόρα κατά τη διάρκεια του ceremony.

«Εσύ τι έχεις βγει; Βαλκανιονίκης; Μέχρι εκεί;» ανέφερε η Κατερίνα πως την ρώτησε ο Μπόρα και εκείνη του απάντησε: «Ναι, μέχρι εκεί, του λέω και μου λέει εμείς έχουμε και ολυμπιονίκες στην ομάδα μου. Μέσα στην ειρωνεία...».

Λίγη ώρα αργότερα, η αρχηγός της Μαύρης ομάδας μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και είπε: «Είναι θέμα δεξιότητας να ρίξεις σωστά τη μπάλα, δεν είναι θέμα τύχης. Οπότε καλό θα είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.» αναφερόμενη γενικά στις ήττες των ομάδων και συνέχισε μιλώντας για τον Μπόρα: «Με απογοήτευσε η συμπεριφορά του αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι λόγια των Ελλήνων παικτών της άσπρης ομάδας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ζήλια στο πρόσωπο μου αλλά το περίεργο είναι πως δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο και δεν είχε εκφράσει κάτι τέτοιο».

Ο Μπόρα από την άλλη πλευρά τόνισε πως η συμπεριφορά της Κατερίνας εξαρτάται από το αν έχει κερδίσει ή χάσει στα αγωνίσματα και αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί.