Ατύχημα στο πλατό του Νίκου Μουτσινά τρόμαξε τους πάντες

Ατύχημα στο πλατό του Νίκου Μουτσινά τρόμαξε τους πάντες

Άφωνος ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την Παρέα»

Το κέφι και τα αστεία στο πλατό του «Για την Παρέα» είχαν χτυπήσει... κόκκινο. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Βάνια πείραζαν ο ένας τον άλλον αλλά και το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά την εκπομπή.  Ωστόσο ένα περιστατικό τρόμαξε και «πάγωσε» για μια στιγμή τους πάντες.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίασε ένα απόσπασμα από το Power of love, όπου έδειχνε τον Τζόνυ να φιλάει όλους τους συμπαίκτες του. Τότε η... ορμητική Βάνια μπήκε στο πλατό και άρχισε να φιλάει και να αγκαλιάζει τους πάντες φωνάζοντας: «Σας αγαπώ!».

Ο παρουσιαστής τότε, πήγε στο κοινό και παρατήρησε πως ένας μουσικός από το συγκρότημα Alcatrash προσπαθούσε να αποφύγει την Βάνια.

Στην προσπάθειά του όμως, ο μουσικός δεν είδε την κάμερα που ήταν πίσω του με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει με το κεφάλι.

Ο Νίκος Μουτσινάς αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ πήρε αγκαλιά τον μουσικό ο οποίος κρατούσε το κεφάλι του. Όταν ο παρουσιαστής κατάλαβε πως ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός γύρισε στη Βάνια και της είπε: «Τον έφαγες, την ώρα που εσύ γλωσοφιλιόσουν με όλο το Open, ο Αντρέας έπεσε επάνω στην κάμερα. Για να σε αποφύγει ο κόσμος θα τραυματιστεί. Αντρέα μου όλα καλά; Α! δεν ακούει, σας το είπα τραυματίστηκε».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: