Ο τραυματισμός παίκτη, η αποχώρηση και η «κατάρρευση» της παίκτριας στο Survivor

Ο τραυματισμός παίκτη, η αποχώρηση και η «κατάρρευση» της παίκτριας στο Survivor

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης

Αποχωρήσεις, ξεσπάσματα αλλά και τραυματισμούς είχαμε για ακόμη μια φορά στο Survivor.

Παίκτης του Survivor έπαθε κάταγμα άγχους ενώ ο συμπαίκτης του «προσγειωνόταν» με το πρόσωπο στην τσουλήθρα

Οι στίβοι μάχης στο φετινό Survivor έχουν δυσκολέψει τους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.

Οι τραυματισμοί στους αγώνες είναι σχεδόν καθημερινοί και οι παίκτες έχουν γεμίσει μελανιές και ουλές στα ήδη ταλαιπωρημένα από την πείνα κορμιά τους.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χικμέτ, ο οποίος του έδειξε την πόρτα της εξόδου του Survivor, οι παίκτες μείωσαν την ένταση τους κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων για μερικές μέρες αφού βρισκόντουσαν όλοι σε σοκ.

Μετά την αποχώρηση του Χικμέτ, το πάθος τον παικτών επέστρεψε και παίρνουν θέση στην γραμμή έναρξης η αδρεναλίνη τους χτυπάει... κόκκινο.

Και στο αποψινό επεισόδιο συνέβη το ίδιο. Εμρέ και Οκάϋ βρέθηκαν στην γραμμή έναρξης και μετά το σφύριγμα ξεκίνησαν να τρέχουν στον στίβο μάχης.

Ξαφνικά ο Εμρέ, σταμάτησε κρατώντας το πόδι του. Οι συμπαίκτες του αλλά και η νοσοκόμα της παραγωγής βρέθηκαν στο πλευρό του για να δουν τι συμβαίνει με τον παίκτη ο οποίος ενημέρωσε το ιατρικό προσωπικό πως έχει κάταγμα άγχους και πονάει ενώ απομακρύνθηκε από τον στίβο μάχης κουτσαίνοντας.

Τη στιγμή που ο Εμρέ σταματούσε την κούρσα του, ο Οκάυ είχε προβάδισμα και είχε φτάσει ήδη στην τσουλήθρα αλλά δεν έδωσε σημασία στον τρόπο με τον οποίο «προσγειώθηκε» σε αυτή με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πρόσωπο του.

Με τους δυο παίκτες τραυματισμένους όπως ήταν φυσικό, η κούρσα ακυρώθηκε.

Οι ήττες «λύγισαν» την Τουρκάλα παίκτρια – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Σεντά

Η Σεντά είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor και οι επιδόσεις της στους στίβους μάχης έχουν γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης και από τις δυο ομάδες.

Η αρχηγός της Άσπρης ομάδας, στο αποψινό επεισόδιο όμως δεν άντεξε και «λύγισε» εξαιτίας των πολλών χαμένων πόντων στον τελικό στόχο του παρκούρ, εκεί δηλαδή που κρίνεται και ο κάθε αγώνας.

Η Σεντά, δυσκολεύτηκε να βρει τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να ρίχνει τα δισκάκια στον στόχο με αποτέλεσμα, η αντίπαλος της, Κατερίνα Δαλάκα να πάρει τη νίκη.

Η Τουρκάλα παίκτρια επέστρεψε στον πάγκο της και μακάριζε την τύχη της και ξεσπώντας σε κλάματα.

Μάταια οι συμπαίκτες της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η Μπουσρά αποχώρησε με δάκρυα από το Survivor

Η Άσπρη ομάδα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα ασυλίας και οδηγήθηκε στο συμβούλιο του Survivor προκειμένου να δώσει δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πρώτα ψήφισαν οι Τούρκοι παίκτες της Άσπρης ομάδας και έβγαλαν υποψήφια προς αποχώρηση την Μπουσρά ενώ στη συνέχεια οι Έλληνες παίκτες, ανέδειξαν τον Οκάυ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά από μια σύντομη συζήτηση με τους παίκτες και χωρίς να θέλει να τους κρατήσει σε αγωνία, ενημέρωσε πως βάση της 72ωρης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, χαμηλότερα στην κατάταξη είναι η Μπουσρά και ως εκ τούτου ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας την απόφαση του κοινού και στη συνέχεια αφού αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες της, Έλληνες και Τούρκους πήρε τον δρόμο της εξόδου.