Το δίλημμα των ηθοποιών που παίζουν στις σειρές των Γεωργίου – Νικολάου

Το δίλημμα των ηθοποιών που παίζουν στις σειρές των Γεωργίου – Νικολάου

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στην κάμερα;

Τα ονόματα τους έχουν υπογράψει μερικές από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές όπως είναι το «Τατουάζ» του Alpha.

Ο λόφος φυσικά για τους Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου οι οποίοι ήδη προετοιμάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα το οποίο έχει τίτλο «Αστέρια στην άμμο» και θα προβληθεί και αυτή στον Alpha.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή, στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου», ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε ποιο είναι το δίλημμα που θέτουν μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου σε όσους ηθοποιούς επιθυμούν να παίξουν στις σειρές τους.

«Το συναίσθημα λειτουργεί πάντα και ίσως να είναι και το μότο μας. Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και Ελλάδας για τα Αστέρια στην άμμο. Υπάρχει και το σενάριο της Βάνας Δημητρίου οι «8 Λέξεις» που δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει», είπε ο Κούλης Νικολάου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στις 8 Λέξεις θα μπουν νέα πρόσωπα που είναι ηθοποιοί με ήθος και ερμηνευτικό ταλέντο που θα συναρπάζουν. Στις 8 Λέξεις θα παίζουν η Δανάη Παππά, ο Στέφανος Μιχαήλ, εγώ και ο Ανδρέας. Ελπίζουμε να μην μας έχει βαρεθεί ο κόσμος. Έχουμε δώσει επιλογή στους συναδέλφους να διαλέγουν το θέατρο ή το σίριαλ. Το σίριαλ απαιτεί 12ωρα γυρίσματα, δεν είναι λογικό να κάνεις και θέατρο. Εμείς λέμε στους συνεργάτες τις συνθήκες και εκείνοι επιλέγουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κούλλης Νικολάου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: