Η Δαλάκα «καρφώνει» την Αφροδίτη: Βγάζει ζήλια επειδή χάνει

Η Δαλάκα «καρφώνει» την Αφροδίτη: Βγάζει ζήλια επειδή χάνει

Οι κόντρες συνεχίζονται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου ανάμεσα στις γυναίκες του Survivor

Τα έπαθλα, όσο πλησιάζει το Survivor στον μεγάλο τελικό του, μεγαλώνουν και αυτό έχει κορυφώσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους παίκτες.

Ακόμη μια φορά, στο στόχαστρο των γυναικών της Μαύρης ομάδας του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης μπήκε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας, σε έναν στίβο που απαιτούσε συγκέντρωση, δύναμη στα χέρια και ισορροπία, η Αφροδίτη τόνισε στις αντιπάλους της, Κατερίνα και Δήμητρα, πως οι πιο ψηλές θα ευνοηθούν.

Στο τέλος του αγώνα και αφού η Αφροδίτη πήρε τη νίκη και επικοινώνησε με την οικογένειά της, έκανε τις δηλώσεις της στη κάμερα της παραγωγής.

«Έβγαλε εκνευρισμό και άρχισε να λέει ότι συνέχεια λέω ότι είναι πιο ψηλή» ανέφερε η παίκτρια πετώντας τα... βέλη της στην Δήμητρα και ξεκαθάρισε πως στη συνέχεια και για όσο διαρκέσει το παιχνίδι θα ασχολείται μόνο με τον εαυτό της.

Το ίδιο θέμα συζήτησης όμως είχαν και στην παραλία της Μαύρης ομάδας με την Κατερίνα και τη Δήμητρα να έχουν βάλει στο στόχαστρο την Αφροδίτη.

«Έχασα στον πόντο, στο δευτερόλεπτο άρα ήμουν άτυχη. Δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι: α σήμερα ήταν καλύτερη η Δήμητρα, α ήταν καλύτερη η Κατερίνα» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα και λίγο αργότερα τόνισε: «Επειδή χάνει βγάζει ζήλια τελευταία!»

«Χαλιέμαι γιατί είναι η Αφροδίτη, γιατί είναι φίλη μου» είπε η Δήμητρα στους συμπαίκτες της.
«Δείχνει ότι δεν με έχει μέσα στη καρδιά της σαν φίλη όπως την έχω εγώ. Η συμπεριφορά της με στεναχωρεί» ανέφερε η ίδια παίκτρια λίγο αργότερα κάνοντας τις δηλώσεις της στην κάμερα.