Τα πειράγματα του Χάρου στην Εύη και ο καρχαρίας με το ψαροντούφεκο στο Survivor

Τα πειράγματα του Χάρου στην Εύη και ο καρχαρίας με το ψαροντούφεκο στο Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν σκληρό αγώνα μεταξύ Επίλεκτων και την ενωμένη ομάδα του Survivor.

Οι Επίλεκτοι κατάφεραν να επικρατήσουν και στον δεύτερο αγώνα και έτσι κέρδισαν το ταξίδι στη Μύκονο.

Τα «πικάντικα» υπονοούμενα του Χάρου για την Εύη Σαλταφερίδου

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους υπόλοιπους τέσσερις «παλαίμαχους» Survivors και μπήκε δυναμικά στους στίβους μάχης.

Λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα όπου οι παίκτες των δυο ομάδων, θα διεκδικούσαν ένα πενθήμερο ταξίδι στη Μύκονο, ο Σάκης Τανιμανίδης απηύθυνε τον λόγο στον Χάρο και αστειεύτηκε μαζί του λέγοντας του ότι ξέρει με ποιον θα επιλέξει να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο, εννοώντας την Εύη Σαλταφερίδου.

Στο περσινό κύκλο του Survivor, Εύη και Χάρος είχαν απίστευτη κόντρα η οποία είχε οδηγήσει σε ομηρικούς καβγάδες μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό και τους συμπαίκτες τους.

Η κόντρα των δυο παικτών δεν φαίνεται να αποτελεί παρελθόν καθώς όσο ο Σώζων ανέφερε τα σχέδια του για το ταξίδι στη Μύκονο, η Εύη σχολίαζε με τη... διπλανή της Μελίνα μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Απίστευτο περιστατικό με παίκτη του Survivor που προσπάθησε να πιάσει καρχαρία με το ψαροντούφεκο

Η πείνα των παικτών του φετινού Survivor φαίνεται πως έχει ξεπεράσει κάθε όριο με αποτέλεσμα να προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρουν τροφή βάζοντας στην άκρη ακόμα και την σωματική τους ακεραιότητα.

Στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου, ο Γιουσούφ, βρισκόταν στην παραλία και χάζευε τη θάλασσα όταν ένας καρχαρίας έκανε την εμφάνιση του.

Ο παίκτης ενημέρωσε την συμπαίκτρια του για τις προθέσεις του. «Να τον κυνηγήσω Μπουσρά με το ψαροντούφεκο; Αν το πιάσω θα έχει πολύ κρέας» της είπε και βούτηξε στο νερό.

Η Μπουσρά πανικοβλήθηκε με τις σκηνές που διαδραματιζόντουσαν μπροστά της και του φώναζε από την ακρογιαλιά να μην κάνει βλακείες.

Εκείνος φορώντας τη μάσκα του προσπαθούσε να εντοπίσει τον καρχαρία και να τον χτυπήσει με το ψαροντούφεκο του.

Τελικά, ο καρχαρίας, αφού έκανε τη βόλτα του στα νερά του Άγιου Δομινίκου αποχώρησε και ο Γιουσούφ βγήκε από τη θάλασσα.