Βγήκαν «μαχαίρια» στο Survivor για τα στατιστικά των αγώνων

Βγήκαν «μαχαίρια» στο Survivor για τα στατιστικά των αγώνων

Η Αφροδίτη ρίχνει τα «βέλη» της στις συμπαίκτριες της

Αυτή η εβδομάδα, υποτίθεται θα ήταν πιο... χαλαρή και διασκεδαστική για τους παίκτες του Survivor. Οι πέντε «παλαίμαχοι» Survivors έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστούν με τους «Survivors 2019» και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Η ένωση των φετινών παικτών του ριάλιτι επιβίωσης σε μια ομάδα όμως έχει φέρει στην επιφάνεια ορισμένα προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ένταση στον πάγκο των «Survivors 20019» αφού η Αφροδίτη Σκαφίδα ήθελε να μπει στον στίβο μάχης όμως οι συμπαίκτες της δεν φάνηκε να την εμπιστεύονται σχετικά με τον τελικό στόχο.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της παίκτριας, η οποία στο τέλος του αγώνα, μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής έκανε λόγο για «παίκτες που θέλουν να ανεβάσουν τα στατιστικά τους» και για «εγωισμό» από τους συμπαίκτες και πέταξε τα «βέλη» της κυρίως στη Δήμητρα Βαμβακούση και τη μέχρι πρότινος κολλητή της, Κατερίνα Δαλάκα. «Θα κοιτάω μόνο τον εαυτό μου» κατέληξε πικραμένη η παίκτρια.

Στην καλύβα και κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους υπόλοιπους παίκτες, η Μπουσρά ήταν αυτή η οποία τόνισε στην Αφροδίτη Σκαφίδα πως εκείνη συμπεριφέρεται με εγωισμό στους στίβους μάχης και τη νοιάζει μόνο να αγωνίζεται χωρίς να την ενδιαφέρει αν έχει πιθανότητες να κερδίσει.