Έγινε στόχος η Αφροδίτη από όλους – «Ψάχνει δικαιολογίες όταν χάνει…»

Έγινε στόχος η Αφροδίτη από όλους – «Ψάχνει δικαιολογίες όταν χάνει…»

Οι αγωνιστικές της επιδόσεις στο Surivivor κρίνονται από τους συμπαίκτες της αλλά και τους αντιπάλους

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τη Ρία Κολοβού. Το τηλεοπτικό κοινό του Survivor, ψήφισε και αποφάσισε να αποχωρήσει η Ρία.

Η Αφροδίτη από τη πρώτη στιγμή που άκουσε το όνομα της και τέθηκε υποψήφια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση των συμπαικτών της να την βγάλουν στον... τάκο.

Οι συμπαίκτες της, δικαιολόγησαν την απόφαση τους βασιζόμενοι στη πεσμένη απόδοση της Αφροδίτης.

Η παίκτρια, μιλώντας στους παρουσιαστές τόνισε αρκετές φορές πως θέλει να διαγωνιστεί αλλά δεν την επιλέγουν ούτε οι αντίπαλοι της αλλά δεν την εμπιστεύεται ούτε η ίδια της η ομάδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένει εκτός στίβου μάχης και να χάνει τη φόρμα της.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Αφροδίτη Σκαφίδα, βγήκε μπροστά και επέλεξε τη Σουντέ ώστε να αγωνιστεί.

Δεν κατάφερε να κερδίσει όμως τον πόντο για την ομάδα της και αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα των υπολοίπων.

«Ψάχνει δικαιολογίες όταν χάνει...» ανέφερε ο Παναγιώτης στη κάμερα της παραγωγής ενώ σε συζήτηση που είχε στη καλύβα με τους συμπαίκτες του, είπε φανερά ενοχλημένος: «Μην τα ρίχνουμε στη γκίνια και το ξεματιάσμα!».

Την ίδια άποψη εξέφρασε και η Κατερίνα Δαλάκα: «Η Αφροδίτη επέλεξε τη Σουντέ ως εύκολο πόντο.  Η Σουντέ την κέρδισε και απέδειξε ότι δεν είναι εύκολος πόντος.» ενώ τόνισε πως η Αφροδίτη πρέπει να πάρει την ευθύνη των πράξεων της.