Ξεκίνησε ο τελικός του MasterChef – Οι νικητές των δυο δοκιμασιών και η έκπληξη στους παίκτες

Ξεκίνησε ο τελικός του MasterChef – Οι νικητές των δυο δοκιμασιών και η έκπληξη στους παίκτες

Μανώλης και Σπυριδούλα, στη πρώτη φάση, είχαν ταξιδέψει στην Ισπανία

Το MasterChef φτάνει στο τέλος του σε λίγη ώρα. Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Μανώλης Σαρρής, φόρεσαν τις λευκές τους ποδιές και πήραν τις θέσεις τους μπροστά στους κριτές προκειμένου να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους.

Στη πρώτη φάση του τελικού οι δυο παίκτες ταξίδεψαν με την παρέα τους και τους μέντορες τους στην Ισπανία όπου δημιούργησαν πιάτα αντιγραφής του σεφ και ιδιοκτήτη του Amelia, Paulo Airaudo.

Ποιος, όμως, ήταν ο νικητής στη συγκεκριμένη δοκιμασία; Νικητής στη δοκιμασία της Ισπανίας ήταν ο Μανώλης Σαρρής με 9/10, ενώ η Σπυριδούλα πήρε 7/10.

Τους παίκτες όμως περίμενε και μια έκπληξη που τους έκανε να ξεχάσουν για λίγο το άγχος τους. Τη στιγμή που μιλούσαν με τους κριτές, άνοιξε η πόρτα και μπήκαν μέσα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η μητέρα και ο πατέρας του Μανώλη ήρθαν για να είναι κοντά στο γιο τους, αλλά και ο αδελφός της Σπυριδούλας ήρθε να την στηρίξει σε αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη.

Στη δεύτερη δοκιμασία που αποδείχθηκε και η πιο απαιτητική για τους δυο φιναλίστ καθώς έπρεπε να παρασκευάσουν ένα μενού έξι πιάτων, νικήτρια αναδείχθηκε η Σπυριδούλα με 8/10. Ο Μανώλης ο οποίος δεν παρέδωσε πιάτο πήρε 5/10.