Πόσο έγκυρες είναι οι διαρροές που «καρφώνουν» τον επόμενο Έλληνα MasterChef;

Πόσο έγκυρες είναι οι διαρροές που «καρφώνουν» τον επόμενο Έλληνα MasterChef;

Τι ισχύει τελικά, μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι παιχνιδιού μαγειρικής

Το MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα κορυφαίου σεφ με τους Σπυριδούλα και Μανώλη να διεκδικούν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Οι δυο φιναλίστ έχουν ήδη ξεκινήσει να «μάχονται» αφού ο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής θα τους φέρει αντιμέτωπους πίσω από τη κουζίνα όχι μια αλλά τέσσερις φορές.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, Μανώλης και Σπυριδούλα ταξίδεψαν στην Ισπανία και παρουσίασαν τα πιάτα τους στον guest chef Πάολο Αϊραούδο.

Ο κορυφαίος σεφ αφού δοκίμασε τα δυο πιάτα, βαθμολόγησε τις προσπάθειες τους μόνος τους και παρέδωσε τα αποτελέσματα στους κριτές του παιχνιδιού σε σφραγισμένο φάκελο.

Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στις επόμενες δοκιμασίες στις οποίες θα κληθούν να αντεπεξέλθουν οι δυο φιναλίστ.

Έπειτα από κάθε μαγειρική δοκιμασία, τα αποτελέσματα θα σφραγίζονται σε φάκελο και θα παραδίδονται στους κριτές όπως ακριβώς συνέβη και στους προηγούμενους κύκλους του MasterChef.

Το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι παιχνιδιού μαγειρικής το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star θα χωριστεί σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα είναι μαγνητοσκοπημένο και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ακόμη σημαντικό μέρος της «μάχης» των δυο φιναλίστ.

Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί ζωντανά και είναι το πιο σημαντικό αφού οι φάκελοι θα ανοίξουν εκείνη τη στιγμή και θα μαρτυρήσουν το αποτέλεσμα άρα και τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Ως εκ τούτου, οι διαρροές οι οποίες «καρφώνουν» από τώρα τον νικητή του διαγωνισμού δεν είναι έγκυρες αφού όλοι οι φάκελοι παραδίδονται από τους guest chef του εξωτερικού, σφραγισμένοι στους κριτές.