O τραυματισμός της Αφροδίτης και το spa για την νικητήρια ομάδα

O τραυματισμός της Αφροδίτης και το spa για την νικητήρια ομάδα

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ένα απίστευτο έπαθλο περίμενε την νικητήρια ομάδα στο Survivor, καθώς θα έκαναν ταξίδι με καταμαράν, φαγητό και spa, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για να το κερδίσουν.

Τελικά η Λευκή ομάδα κέρδισε με σκορ 10 - 8 υπέρ της.

«Ακόμα ηχούν τα ουρλιαχτά του Χικμέτ στα αυτιά μου»

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χικμέτ έχει επηρεάσει τους παίκτες του Survivor. Μπορεί εκείνος να μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του δεχτεί την ιατρική φροντίδα στο γόνατο του, οι υπόλοιποι παίκτες όμως, μετά την διακοπή του αγωνίσματος μεταφέρθηκαν στις παραλίες τους.

Με δάκρυα στα μάτια και σοκαρισμένοι συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια του» ανέφερε ο Κυριάκος Πελεκάνος ο οποίος τόνισε πως τα μάτια του Χικμέτ είχαν «γυρίσει» από τον πόνο.

«Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Ακόμα ηχούν τα ουρλιαχτά του στα αυτιά μου. Μακάρι ο Θεός να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει...» ανέφερε ο Νίκος με βουρκωμένα μάτια στην κάμερα της παραγωγής.

Σοκαρισμένη και στεναχωρημένη είναι όμως και η Σεντά η οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξεκαθάρισε πως σε ένα τέτοιο θέμα δεν χωρούν αντιπάθειες ή συμπάθειες.

Οι παίκτες της Άσπρης Ομάδας του Survivor, της οποίας μέλος είναι και ο Χικμέτ αναφέρθηκαν στις αγωνιστικές επιδόσεις του ενώ όλοι θέλησαν να προσευχηθούν για την υγεία του.

Ξέσπασε η Αφροδίτη Σκαφίδα για την υποψηφιότητα της- «Δεν συγκρινόμαστε με τη Ρία»

Αφροδίτη Σκαφίδα και Ρία Κολοβού είναι οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση μετά την ήττα της Άσπρης Ομάδας του Survivor στο αγώνισμα ασυλίας.

Το ότι οι Τούρκοι συνέκριναν τις αγωνιστικές επιδόσεις των δυο γυναικών, έφεραν την Αφροδίτη σε σημείο να ξεσπάσει στη κάμερα της παραγωγής αναφερόμενη στο θέμα.

«Θεωρώ ότι η υποψηφιότητά μου είναι πάρα πολύ άδικη και απέναντι στο πρόσωπό μου και απέναντι σε αυτό που έχω αποδείξει σαν αθλήτρια και αγωνίστρια από την αρχή του Survivor μέχρι τώρα. Έχω δείξει κι αποδείξει ότι είμαι μια αγωνίστρια και ότι είμαι αυτή που προτιμάται στα flag races και στα best of.

Το να με συγκρίνει με μια κοπέλα σαν τη Ρία, όχι ότι την αδικώ αγωνιστικά, απλά θεωρώ ότι δεν συγκρινόμαστε και αυτό το αποδεικνύουν οι επιλογές των αντιπάλων γιατί ποτέ οι αντίπαλοι δεν επέλεξαν εμένα όταν είχαν μια επιλογή. Πάντα επιλέγουν πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως τη Ρία. Και όπως επίσης ποτέ η ομάδα μου δεν επέλεξε τη Ρία να αγωνιστεί σε best of ή σε flag race. Κάτι το οποίο αποδεικνύει και δείχνει την αγωνιστικότητά μου και το επίπεδο που έχουμε αγωνιστικά η μία με την άλλη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.