«Ακόμα ηχούν τα ουρλιαχτά του Χικμέτ στα αυτιά μου»

«Ακόμα ηχούν τα ουρλιαχτά του Χικμέτ στα αυτιά μου»

Οι παίκτες του Survivor είναι ακόμα σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη στον παίκτη

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χικμέτ έχει επηρεάσει τους παίκτες του Survivor. Μπορεί εκείνος να μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να του δεχτεί την ιατρική φροντίδα στο γόνατο του, οι υπόλοιποι παίκτες όμως, μετά την διακοπή του αγωνίσματος μεταφέρθηκαν στις παραλίες τους.

Με δάκρυα στα μάτια και σοκαρισμένοι συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια του» ανέφερε ο Κυριάκος Πελεκάνος ο οποίος τόνισε πως τα μάτια του Χικμέτ είχαν «γυρίσει» από τον πόνο.

«Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Ακόμα ηχούν τα ουρλιαχτά του στα αυτιά μου. Μακάρι ο Θεός να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει...» ανέφερε ο Νίκος με βουρκωμένα μάτια στην κάμερα της παραγωγής.

Σοκαρισμένη και στεναχωρημένη είναι όμως και η Σεντά η οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξεκαθάρισε πως σε ένα τέτοιο θέμα δεν χωρούν αντιπάθειες ή συμπάθειες.

Οι παίκτες της Άσπρης Ομάδας του Survivor, της οποίας μέλος είναι και ο Χικμέτ αναφέρθηκαν στις αγωνιστικές επιδόσεις του ενώ όλοι θέλησαν να προσευχηθούν για την υγεία του.