Άρχισαν τα… όργανα στο Survivor – Η Αφροδίτη έχει παράπονα από τους Τούρκους συμπαίκτες της

Άρχισαν τα… όργανα στο Survivor – Η Αφροδίτη έχει παράπονα από τους Τούρκους συμπαίκτες της

«Νιώθω ότι σε αυτή την ομάδα είμαι πιο πίσω»

Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες της Άσπρης Ομάδας του Survivor φαίνεται πως πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη μιλώντας στους Έλληνες συμπαίκτες της έκανε τα παράπονα της για τους Τούρκους.

Η παίκτρια εξέφρασε τους προβληματισμούς της αναφέροντας πως δεν την επιλέγουν να αγωνιστεί και πως αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Μάλιστα, πέταξε και τα... καρφιά της για τον Μπόρα λέγοντας πως μονίμως στηρίζει τη Σεντά να αγωνιστεί.

Η Ρία προσπάθησε να κρατήσει τη συζήτηση σε χαμηλά επίπεδα και να μην δημιουργήσει ένταση τονίζοντας πως: «Η Σεντά δεν είναι καθόλου εγωίστρια, αγωνίζεται για το καλό της ομάδας».

Τα όσα άκουσε η Αφροδίτη, δεν έδειχνε να την πείθουν και λίγη ώρα αργότερα στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε πως: «Νιώθω ότι σε αυτή την ομάδα είμαι πιο πίσω. Όταν βλέπω τον εαυτό μου να μην αγωνίζεται με επηρεάζει πάρα πολύ αυτό γιατί είναι σαν να μην υπάρχω. Νιώθω πίσω και πραγματικά δεν μου αρέσει αυτό.»

Ο Μπόρα, σε κάποιο άλλο σημείο της παραλίας, σε συζήτηση που είχε με τη Σεντά, τόνισε αναφερόμενος στην Αφροδίτη: «Αν πει ότι εμπιστεύεται τον εαυτό της, εμείς θα την εμπιστευτούμε.».

Τη συγκεκριμένη άποψη φαίνεται πως συμμερίζεται και ο Κυριάκος Πελεκάνος ο οποίος ανέφερε: «Όταν νιώθει η Αφροδίτη, ότι σε έναν αγώνα τον έχει τον στόχο και το παρκούρ, εμείς θα τη στηρίξουμε. Αν συνεχίζει με τη μετριοπαθή στάση δεν γίνεται τίποτα.»