Tα «καρφιά» και τα δάκρυα για την αποχώρηση του Ατακάν από το Survivor

Tα «καρφιά» και τα δάκρυα για την αποχώρηση του Ατακάν από το Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

O Aτακάν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor. Ο έντονος χαρακτήρας του οδήγησε το τηλεοπτικό κοινό να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Η αποχώρηση του σε άλλους έφερε ανακούφιση ενώ σε άλλους δάκρυα.

«Καρφιά», σπόντες και δάκρυα για την αποχώρηση του Ατακάν

Ο Ατακάν ήταν ο παίκτης της Μαύρης ομάδας ο οποίος ψηφίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο Τούρκος παίκτης, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε μια συνεχή κόντρα με τον συμπαίκτη και φίλο του Γιουσούφ.

Οι δυο κολλητοί μάλιστα είχαν συγκρουστεί τόσο άσχημα κάποια στιγμή, που ο Ατακάν λιποθύμησε ενώ δεν έλειψαν και τα... γαλλικά μεταξύ τους.

Ο Ατακάν, μόλις άκουσε το όνομα του από τα χείλη του Ατζούν Ιλιτζαλί, πήρε τον λόγο και μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια τόσο για τους συμπαίκτες του όσο και για τον παρουσιαστή και το «σχολείο» που έχει δημιουργήσει, όπως χαρακτήρισε το Survivor.

Η αποχώρηση του Ατακάν από το ριάλιτι επιβίωσης υπήρξε θέμα συζήτησης και στις δυο καλύβες του παιχνιδιού.

«Καρφιά», σπόντες και δάκρυα ήταν ορισμένες από τις αντιδράσεις των παικτών. Ο Μπόρα ήταν ο πρώτος που... κάρφωσε με τα σχόλια του, καθώς τόνισε με ειρωνικό ύφος στους συμπαίκτες του ότι περιμένει να ακούσει τον Γιουσούφ να λέει ότι ο Ατακάν του λείπει.

Αυτό ήταν κάτι που ανέφερε αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια της μέρας και σε όποια συζήτηση και αν ξεκινούσε στην παραλία.

Ο Γιουσούφ περιφερόταν όλη μέρα, με κατακόκκινα και βουρκωμένα μάτια περιφερόταν όλη μέρα στην παραλία και συζητούσε με τον Εμρέ.

Θλιμμένη η Κατερίνα Δαλάκα – «Μού λείπει πάρα πολύ ο Ατακάν»

Από χθες το βράδυ, στον Άγιο Δομίνικο, θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες είναι η αποχώρηση του Ατακάν.

Η Κατερίνα Δαλάκα, στεναχωρήθηκε που ο παίκτης έφυγε από το Survivor καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία.

Μάλιστα, ο Ατακάν, λίγο πριν πάρει τη δάδα του και αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, πλησίασε την Κατερίνα Δαλάκα και της ανέφερε πως την αγαπάει ενώ στη συνέχεια και εκείνη του απάντησε το ίδιο.

Η αρχηγός της Μαύρης ομάδας, κάνοντας τις δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής τόνισε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ με τη συγκεκριμένη αποχώρηση καθώς θεωρούσε πως ο Ατακάν μπορούσε να φτάσει ακόμα πιο μακριά στο παιχνίδι.

«Στενοχωρήθηκα. Νομίζω ότι άφησε την ψυχολογία του να τον καταβάλλει. Ήταν ένας παίκτης που κατάφερε πολλά πράγματα και θα μπορούσε να καταφέρει και άλλα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Λίγο αργότερα και πριν μπει δυναμικά στον στίβο μάχης είπε στον Γιώργο Λιανό: «Μού λείπει πάρα πολύ αλλά σίγουρα θα χαίρεται να βλέπει την ομάδα του πιο δυνατή».