Η πρόκληση του Ατακάν στον Νουσρέτ και ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor

Η πρόκληση του Ατακάν στον Νουσρέτ και ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Ένα επεισόδιο με νεύρα ακόμη για τον Ατακάν και αποχώρηση είχαμε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Ατακάν προκάλεσε τον κορυφαίο Νουσρέτ και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό

ια τα περίφημα καλοψημένα κρέατα του Νουσρέτ κοντραρίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες.

Η Άσπρη ομάδα ωστόσο τα βρήκε... σκούρα με τη Μαύρη και το σκορ δεν άργησε να πάρει μεγάλη διαφορά. Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε -όπως και σε κάθε αγώνισμα- στον στόχο με τους «Μαύρους» να αποδεικνύονται εύστοχοι και να είναι αυτοί οι νικητές της δοκιμασίας.

Οι παίκτες ανυπομονούσαν να χορτάσουν τη πείνα τους με τα πεντανόστιμα κρέατα του Νουσρέτ όμως ο Ατακάν είχε άλλα σχέδια.

Ο παίκτης δεν δίστασε να... προκαλέσει τον Νουσρέτ σε μια μάχη στήθος με στήθος στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Ο Νουσρέτ δεν του χάλασε το χατήρι και πήρε θέση στην εξέδρα. Και οι δυο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μάλιστα ο Νουσρέτ, αν και έτρεχε πρώτη φορά τον στίβο μάχης ζόρισε αρκετά τον Ατακάν.

Τόσο ο Ατακάν όσο και ο Νουσρέτ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το τελικό σκορ και φρόντισαν να απολαύσουν τον αγώνα.

Αρένα το Survivor – Στα όρια του ο Ατακάν «χίμηξε» στον Χικμέτ

Οι καθημερινές κακουχίες που βιώνουν οι παίκτες του Survivor, τούς έχουν φτάσει στα όρια τους με αποτέλεσμα οι εντάσεις και οι καβγάδες να είναι καθημερινό φαινόμενο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ο στίβος μάχης μετατράπηκε σε αρένα αφού ο Ατακάν έφτασε στα όρια του με τις ειρωνείες του Χικμέτ και του... χίμηξε.

Οι συμπαίκτες του Ατακάν προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και μπήκαν ανάμεσα σε εκείνον και τον Χικμέτ ο οποίος δεν έδειξε να ταράζεται και συνέχισε να τον ειρωνεύεται.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε την εμφάνιση του στον στίβο μάχης και ζήτησε αρχικά τον λόγο από τον Χικμέτ ενώ στη συνέχεια του έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά του ως προς τους συμπαίκτες του.

Αποχώρησε ο Ατακάν από το Survivor

Ατακάν, Εμρέ και Γιουσούφ ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο παίρνει και την τελική απόφαση για το ποιος θα παραμείνει στο Survivor.

Οι παίκτες των δυο ομάδων μεταφέρθηκαν μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος σημαδεύτηκε από τον άγριο καβγά του Ατακάν με τον Χικμέτ, στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε τον λόγο στους τρεις υποψήφιους να πουν δυο λόγια προτού ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη τόσο στα πρόσωπα των υποψήφιων προς αποχώρηση όσο και των συμπαικτών τους.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει ο Ατακάν ο οποίος τόνισε στον Ατζούν πως έχει δημιουργήσει το καλύτερο σχολείο.

Ο παίκτης συγκινημένος, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Οι συμπαίκτες του στη Μαύρη ομάδα τον κοιτούσαν στεναχωρημένοι να προχωρά προς την έξοδο ενώ η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα της από πάνω του.