To μεγάλο παράπονο του Γιουσούφ και το γεύμα του Νουσρέτ

To μεγάλο παράπονο του Γιουσούφ και το γεύμα του Νουσρέτ

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Γιουσούφ χθες έκανε μια αυτοθυσία και δεν έκρυψε το παράπονο του ενώ μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε η παραγωγή στους παίκτες του Survivor.

Η απίστευτη έκπληξη της παραγωγής – Άφωνοι οι παίκτες του Survivor

Γιουσούφ, Εμρέ και Ατακάν ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ωστόσο, για πρώτη φορά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτό συνέβη εξαιτίας του Γιουσούφ ο οποίος μετρώντας και υπολογίζοντας τις ψήφους έθεσε τον εαυτό του, ουσιαστικά, στη διάθεση του κοινού.

Ο παίκτης του Survivor θέλησε να το κάνει αυτό ώστε να μην χρειαστεί να βγει κάποιος άλλος συμπαίκτης ως υποψήφιος προς αποχώρηση και επίσης ήθελε, άτυπα, να αναμετρηθεί με τον Ατακάν.

Γιουσούφ και Ατακάν, είχαν έρθει κοντά από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και δεν δίσταζε να αποκαλεί ο ένας τον άλλον «αδελφό». Ωστόσο, οι σχέσεις τους πλέον έχουν ψυχρανθεί σε τέτοιο σημείο που πιάστηκαν στα χέρια στον στίβο μάχης και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων παικτών ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Γιουσούφ σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής ξεκαθάρισε πως είναι ήρεμος με την απόφαση του να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση. Σε συζήτηση όμως που είχε με τον Εμρέ εξέφρασε τα παράπονα του για τον Ατακάν.

«Δεν θα σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα τσακωθούμε τόσο έντονα», «τώρα πια έχω καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει αχαριστία...» και «είπε τόσο χαλαρά ότι πλέον χωριστήκαμε, πληγώθηκα» ήταν μόνο μερικά από τα όσα ανέφερε ο Γιουσούφ φανερά στεναχωρημένος για την εξέλιξη που είχε η φιλία του με τον Ατακάν.

Η απίστευτη έκπληξη της παραγωγής – Άφωνοι οι παίκτες του Survivor

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor στο αποψινό επεισόδιο.

Οι δυο παρουσιαστές, Σάκης Τανιμανίδης και Ατζούν Ιλιτζαλί τους ενημέρωσαν πως θα διαγωνιστούν για ένα πολύ «δυνατό» και νόστιμο έπαθλο το οποίο προσγειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο κατευθείαν από τη... Μύκονο.

Οι παίκτες γύρισαν πλάτη προκειμένου να μην δουν αμέσως ποιο είναι το έπαθλο. Σάκης και Ατζούν ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση και στο τέλος γύρισαν να δουν για τι θα διαγωνιστούν.

Μόλις γύρισαν ξέσπασαν σε ξέφρενα χειροκροτήματα καθώς αντίκρισαν μπροστά τους τον Νουσρέτ.

διάσημος Τούρκος σεφ έφτασε στον Άγιο Δομίνικο αποκλειστικά για το Survivor και αμέσως έπιασε δουλειά.

Όσο οι παίκτες έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης εκείνος έψηνε τα περίφημα κρέατα του.