Η καραβίδα… βίδωσε τους τέσσερις στον ημιτελικό του MasterChef

Η καραβίδα… βίδωσε τους τέσσερις στον ημιτελικό του MasterChef

Ο νικητής του Mystery Box και ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι

Το πρώτο mystery box της τελικής πεντάδας του MasterChef προκάλεσε συγκίνηση στη μοναδική γυναίκα του παιχνιδιού, τη Σπυριδούλα.

Με βασικό υλικό το κατσίκι, οι παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν πιάτα με φαντασία προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στον εξώστη άρα και την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι πέντε παίκτες έχουν ανεβάσει τον πήχη ιδιαίτερα υψηλά και οι κριτές είναι απαιτητικοί από αυτούς οπότε και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν πως ο νικητής της δοκιμασίας που πρέπει να ανέβει στον εξώστη, είναι ασφαλής και περνάει στην τετράδα ήταν ο Μανώλης Σαρρής.

Οι υπόλοιποι παίκτες, μαζί με τους κριτές υποδέχθηκαν στην κουζίνα τον σεφ Γιώργο Βενιέρη, ο οποίος είχε ετοιμάσει ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Καραβίδα ποσέ σε νερό καρύδας και παναρισμένη σε μαύρο τραγανό ρύζι. Σάλτσα κίτρινου κάρυ με γάλα καρύδας, ανανάς κορυφές σταμναγκάθι, πίκλα μελιτζάνα και νιόκι plantain, flakes καρύδας και φύτρες βασιλικού.

Ο Παντελής Βούρος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και ως εκ τούτου αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Στην τετράδα πέρασαν οι Μανώλης Σαρρής, Χρήστος Μπάρκας, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Πάνος Τόγιας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Παντελής είναι αυτός που αποχωρεί απόψε από τον διαγωνισμό.  #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις