Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef – Η ανακοίνωση του Κοντιζά

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του MasterChef – Η ανακοίνωση του Κοντιζά

Μεγάλη η αγωνία στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής

Η αγωνία στη κουζίνα του MasterChef κάθε μέρα που περνάει κορυφώνεται. Το παιχνίδι έχει μπει στη τελική του ευθεία και η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό έχει ξεκινήσει.

Οι πέντε παίκτες που με τις μαγειρικές τους ικανότητες κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς, μπήκαν στη κουζίνα και εκεί τους περίμεναν οι τρεις κριτές.

Χρήστος, Μανώλης, Πάνος, Παντελής και Σπυριδούλα περίμεναν να ακούσουν τις ανακοινώσεις των κριτών. Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να τους εξηγήσει πως θα αποχωρούν οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον μέχρι να παραμείνουν δυο φιναλίστ οι οποίοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

«Η κάθε ημέρα, κάθε Ημιτελικού, θα χωρίζεται σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα έχουμε ένα mystery box. Ο νικητής του mystery box θα περνά αυτόματα στην επόμενη ημέρα του επόμενου Ημιτελικού. Σήμερα, ένας θα περάσει στην επόμενη φάση, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα διαγωνιστούν μαγειρικά σε πιάτο αντιγραφής, ενώ αυτός που θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει από το MasterChef. Σήμερα θα μείνετε τέσσερις, αύριο τρεις και μεθαύριο θα έχουμε το ζευγάρι του τελικού», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.