Η αυτοθυσία του Γιουσούφ και το μεγάλο του παράπονο

Η αυτοθυσία του Γιουσούφ και το μεγάλο του παράπονο

Ο παίκτης του Survivor πικράθηκε με τον κολλητό του και δεν δίστασε να το πει

Γιουσούφ, Εμρέ και Ατακάν ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ωστόσο, για πρώτη φορά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και αυτό συνέβη εξαιτίας του Γιουσούφ ο οποίος μετρώντας και υπολογίζοντας τις ψήφους έθεσε τον εαυτό του, ουσιαστικά, στη διάθεση του κοινού.

Ο παίκτης του Survivor θέλησε να το κάνει αυτό ώστε να μην χρειαστεί να βγει κάποιος άλλος συμπαίκτης ως υποψήφιος προς αποχώρηση και επίσης ήθελε, άτυπα, να αναμετρηθεί με τον Ατακάν.

Γιουσούφ και Ατακάν, είχαν έρθει κοντά από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και δεν δίσταζε να αποκαλεί ο ένας τον άλλον «αδελφό». Ωστόσο, οι σχέσεις τους πλέον έχουν ψυχρανθεί σε τέτοιο σημείο που πιάστηκαν στα χέρια στον στίβο μάχης και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων παικτών ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Γιουσούφ σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής ξεκαθάρισε πως είναι ήρεμος με την απόφαση του να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση. Σε συζήτηση όμως που είχε με τον Εμρέ εξέφρασε τα παράπονα του για τον Ατακάν.

«Δεν θα σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα τσακωθούμε τόσο έντονα», «τώρα πια έχω καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει αχαριστία...» και «είπε τόσο χαλαρά ότι πλέον χωριστήκαμε, πληγώθηκα» ήταν μόνο μερικά από τα όσα ανέφερε ο Γιουσούφ φανερά στεναχωρημένος για την εξέλιξη που είχε η φιλία του με τον Ατακάν.