Ο Κοντιζάς πίκρανε τη Σπυριδούλα – Η φράση που «πάγωσε» τη παίκτρια

Ο Κοντιζάς πίκρανε τη Σπυριδούλα – Η φράση που «πάγωσε» τη παίκτρια

Οι κριτές δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους

Κατά τη χθεσινή δοκιμασία, οι κριτές του MasterChef αλλά και ο guest chef απογοητεύτηκαν από τα πιάτα που παρουσίασαν οι παίκτες.

Η επανάληψη της ομαδικής δοκιμασίας προκάλεσε άγχος στους διαγωνιζόμενους ενώ οι κριτές δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους από το αποτέλεσμα που τους παρουσιάστηκε.

«Ζητήσαμε ειλικρίνεια. Δεν εννοούμε να είστε ειλικρινείς προς εμάς, πρέπει να είστε ειλικρινείς προς τους ίδιους σας τους εαυτούς. Για να σας πούμε κι εμείς την άποψή μας και να βελτιωθείτε, να διορθώσετε τα λάθη σας. Αυτό είναι το νόημα. Κακά τα ψέματα, κάποια από τα πιάτα που δοκιμάσαμε χθες, αν μας τα είχατε φέρει στις οντισιόν, πολύ πιθανό να μην είχατε πάρει ποδιά. Θα σας συμβουλέψω το εξής: Διώξτε τα βαρίδια που έχετε βάλει ανάμεσα σε εσάς και τη μαγειρική.

Δεν ξέρω γιατί έχει συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι έχουμε προχωρήσει και υπάρχει μαζεμένη κούραση, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο που εξαρχής βάλατε πριν μπείτε στον διαγωνισμό, να το κλειδώσετε και να πάτε με φόρα προς αυτόν. Αφήστε τα βαρίδια που έχετε βάλει, αφήστε τη διπλωματία, αφήστε το πώς φαίνεστε και μαγειρέψτε, μαγειρέψτε νόστιμα πιάτα», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς και οι παίκτες «πάγωσαν».

Ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσθεσε: «Αυτό που μας στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι είχαμε να κρίνουμε μεταξύ κακών και λιγότερο κακών πιάτων. Πραγματικά, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε γιατί ξέρουμε το επίπεδό σας, ξέρουμε τι μπορείτε να κάνετε και χθες απλά δεν το κάνατε. Περιμένουμε να δούμε μεγάλα πράγματα από εσάς και στο σημείο που βρισκόμαστε τα θέλουμε. Οκ;»

Η Σπυριδούλα κάνοντας τις δηλώσεις της στη κάμερα της παραγωγής εξέφρασε την ενόχληση της για το σχόλιο του κριτή. «Ήταν πάρα πολύ βαρύ σχόλιο, ένα κακό σχόλιο. Ήτανε μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά» είπε η παίκτρια,