To απίστευτο έπαθλο φαγητού και τα δάκρυα του Κυριάκου στο Survivor

To απίστευτο έπαθλο φαγητού και τα δάκρυα του Κυριάκου στο Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Ένα έπαθλο φαγητού που είχε λείψει πολύ στους παίκτες αλλά και μια γκάφα έκανε χθες η παραγωγή του Survivor.

Απίστευτο «θάψιμο» και δηλητηριώδεις ατάκες για τη Σαμπριέ

Οκάϋ και Σαμπριέ ήταν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό του Survivor ψήφισε και αποφάσισε να δει την πόρτα της εξόδου η Σαμπριέ.

Η Τουρκάλα παίκτρια αφού χαιρέτησε ελάχιστους από τους συμπαίκτες της, πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, χθες το βράδυ.

Νέα μέρα ξημέρωσε και η αποχώρηση της Σαμπριέ ήταν το θέμα συζήτησης και στις δυο καλύβες.

Η Άσπρη ομάδα, στην οποία άνηκε και η Σαμπριέ, έβγαλε το... φτυάρι και άρχισε το θάψιμο. Οι συμπαίκτες της τόνισαν πως νιώθουν ανακούφισή που έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια και θεωρούν πως τώρα θα καταφέρουν να σημειώσουν νίκη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφυγε η Σαμπριέ, είναι σα να έφυγε ένα βάρος από πάνω μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη.

«Σίγουρα με τη Σαμπριέ στην ομάδα ξεκινούσαμε με ένα πλην δυο πλην τρια τους αγώνες. Σου δημιουργούσε το κλίμα ότι πρέπει να μπεις να κερδίσεις γιατί ξέρεις ότι μετά θα χάσεις.» ανέφερε ο Κυριάκος.

«Με την αποχώρηση της Σαμπριέ ένα μεγάλο πρόβλημα τελείωσε» τόνισε ο Χικμέτ στους συμπαίκτες του ενώ ο Μπόρα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε πως η παίκτρια ήταν δυστυχισμένη και γι' αυτό δημιουργούσε συνεχώς εντάσεις στην ομάδα.

Μετά τις... φαρμακερές ατάκες, οι παίκτες συμφώνησαν σε ένα πράγμα και αυτό ήταν πως η διαφορά θα φανεί αμέσως και η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα στους επόμενους στίβους μάχης.

Γκάφα της παραγωγής του Survivor – Έκλαιγαν με λυγμούς οι παίκτες

Οι δυο ομάδες περίμεναν με αγωνία να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό το έπαθλο φαγητού για το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν.

Ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε πως επρόκειτο για φαγητό με... ιδιαιτερότητα. Κοτόπουλο με πατάτες ήταν το έπαθλο μαζί με ένα... μαμαδίσιο συνοδευτικό.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες του Survivor, η παραγωγή επικοινώνησε με τις μαμάδες των παικτών προκειμένου να ενημερωθούν ποιο είναι το αγαπημένο κρύο πιάτο του κάθε παίκτη και να τους το μαγειρέψουν με σκοπό να τους προκαλέσει η γεύση μαμαδίσιες αναμνήσεις.

Η παραγωγή όμως, θέλοντας να προσφέρει ένα τόσο όμορφο δώρο στους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο άρα και πολλά χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους, υπέπεσε σε... γκάφα.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, ακούγοντας από τα χείλη του Γιώργου Λιανού τη λέξη «μαμά» συνοφρυώθηκε και δεν άργησε η στιγμή που τα δάκρα κύλησαν στο πρόσωπο του καθώς πριν δυο χρόνια «έχασε» τη μαμά του.

Όταν ο παρουσιαστής του έδωσε τον λόγο, εκείνος ανέφερε με λυγμούς πως όταν τον άκουσε να λέει ότι πήραν τηλέφωνο τις μαμάδες των παικτών δεν άντεξε.

Με ένα νεύμα θέλησε να σταματήσει τη συζήτηση αφού δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

«Ένιωσα άσχημα» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός και προέτρεψε τους παίκτες να πάρουν μια μεγάλη αγκαλιά τον συμπαίκτη τους.

Οι παίκτες που έβλεπαν τον Κυριάκο Πελεκάνο να έχει ξεσπάσει σε κλάματα δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν και σύντομα έκλαιγαν όλοι με λυγμούς.

Τελικά η μαύρη ομάδα κέρδισε και πάλι.