Απογοήτευσαν οι καλύτεροι παίκτες του MasterChef – Η κακή κριτική τους προκάλεσε αμηχανία

Απογοήτευσαν οι καλύτεροι παίκτες του MasterChef – Η κακή κριτική τους προκάλεσε αμηχανία

«Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι»

Ομαδική δοκιμασία, περίμενε τους έξι καλύτερους παίκτες του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα ούτε για τους διαγωνιζόμενους αλλά ούτε και για τους κριτές.

Οι έξι παίκτες, με τους τρεις κριτές και τον guest chef Απόστολο Τρεστέλη, βρέθηκαν στο ελατοδάσους του Παρνασσού και το τεστ δημιουργικότητας ξεκίνησαν.

«Δεν μας είπαν και τίποτα που έξω μαγειρεύατε και δεν ήμασταν και οι πιο καθαροί σήμερα» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους παίκτες στο τέλος της δοκιμασίας.

Ο Απόστολος Τρεστέλης δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκεια του και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να αναρωτηθείτε αν δουλεύατε έχοντας μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό σας. Αν το δείτε καθαρά θα δείτε ότι δνε υπήρχε ιδέα πίσω σχεδόν από κανένα πιάτο. Έχουμε δει λάθη απλοϊκά. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι τι είναι αυτό που σας οδήγησε να εκτελέσετε ένα πιάτο που όσο πηγαίνω προς τα πίσω δεν βλέπω κάτι» και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Είστε νέοι, δεν έχετε εμπειρίες και πρέπει να είστε ακόμα πιο ταπεινοί σε δύσκολα υλικά. Ήταν μια δοκιμασία που θα έπρεπε να σας ξεχωρίσει στη φάση που βρίσκεστε».

Ο Πάνος Ιωαννίδης τους τόνισε πως κανείς από τους κριτές δεν είναι ευχαριστημένος με τα πιάτα που δοκίμασαν ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς τους επεσήμανε ένα από τα προβλήματα που έχει εντοπίσει: «Έχετε ένα πρόβλημα, απαντάτε διπλωματικά κάτι που δεν χρειάζεται στη μαγειρική».

Οι παίκτες, οι οποίοι άκουσαν για πρώτη φορά τόσο κακή κριτική δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αμηχανία τους.

Δείτε τα αποσπάσματα στα βίντεο που ακολουθούν: