Γκάφα της παραγωγής του Survivor – Έκλαιγαν με λυγμούς οι παίκτες

Γκάφα της παραγωγής του Survivor – Έκλαιγαν με λυγμούς οι παίκτες

Το έπαθλο φαγητού προκάλεσε συγκίνηση και δάκρυα

Οι δυο ομάδες περίμεναν με αγωνία να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό το έπαθλο φαγητού για το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν.

Ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε πως επρόκειτο για φαγητό με... ιδιαιτερότητα. Κοτόπουλο με πατάτες ήταν το έπαθλο μαζί με ένα... μαμαδίσιο συνοδευτικό.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες του Survivor, η παραγωγή επικοινώνησε με τις μαμάδες των παικτών προκειμένου να ενημερωθούν ποιο είναι το αγαπημένο κρύο πιάτο του κάθε παίκτη και να τους το μαγειρέψουν με σκοπό να τους προκαλέσει η γεύση μαμαδίσιες αναμνήσεις.

Η παραγωγή όμως, θέλοντας να προσφέρει ένα τόσο όμορφο δώρο στους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο άρα και πολλά χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές τους, υπέπεσε σε... γκάφα.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, ακούγοντας από τα χείλη του Γιώργου Λιανού τη λέξη «μαμά» συνοφρυώθηκε και δεν άργησε η στιγμή που τα δάκρα κύλησαν στο πρόσωπο του καθώς πριν δυο χρόνια «έχασε» τη μαμά του.

Όταν ο παρουσιαστής του έδωσε τον λόγο, εκείνος ανέφερε με λυγμούς πως όταν τον άκουσε να λέει ότι πήραν τηλέφωνο τις μαμάδες των παικτών δεν άντεξε.

Με ένα νεύμα θέλησε να σταματήσει τη συζήτηση αφού δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

«Ένιωσα άσχημα» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός και προέτρεψε τους παίκτες να πάρουν μια μεγάλη αγκαλιά τον συμπαίκτη τους.

Οι παίκτες που έβλεπαν τον Κυριάκο Πελεκάνο να έχει ξεσπάσει σε κλάματα δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν και σύντομα έκλαιγαν όλοι με λυγμούς.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: