Τα κλάματα και ο νικητής του χθεσινού αυτοκινήτου στο Survivor

Τα κλάματα και ο νικητής του χθεσινού αυτοκινήτου στο Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor καθώς σκληρή ήταν η μάχη για το αυτοκίνητο αλλά οι εντάσεις έφεραν κλάματα στο παιχνίδι αλλά και μια παίκτρια αποχώρησε.

«Καρφώνουν» τους πρώην συμπαίκτες τους για διπροσωπία – «Έχουν αλλάξει, δεν είναι οι ίδιοι…»

Οι παίκτες του Survivor έχουν αναμειχθεί και πλέον οι δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης αποτελούνται από Έλληνες και Τούρκους.

Αυτό έχει προκαλέσει ρήξεις στις σχέσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι Έλληνες παίκτες της Μαύρης ομάδας, αφού πέρασαν ένα δύσκολο βράδυ καθώς η καταιγίδα τους ανάγκασε να μείνουν ξάγρυπνοι και να ταλαιπωρηθούν, κάθισαν έξω από την βρεγμένη καλύβα τους και έπιασαν τη συζήτηση.

Κατερίνα Δαλάκα, Παναγιώτης, Σπύρος και Δήμητρα ξεκίνησαν τη συζήτηση και όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα.

Πως οι «φίλοι» τους, Νίκος, Κυριάκος και Αφροδίτη, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην αντίπαλη Άσπρη ομάδα, έχουν αλλάξει χαρακτήρα.

«Δεν είναι οι ίδιοι...» συμφώνησαν και οι τέσσερις αφήνοντας υπονοούμενα περί διπροσωπίας των πρώην συμπαικτών τους.

Οι ήττες «λύγισαν» τη σκληρή παίκτρια του Survivor – Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της

Η Τουρκάλα παίκτρια από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τη συμπεριφορά της αλλά και για τις επιδόσεις της στον στίβο μάχης.

Η Σαμπριέ, έχει δηλώσει πως το σώμα της είναι το εργαλείο της δουλειάς της και αυτός είναι ο λόγος που όταν αγωνίζεται δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων της, γιατί πρέπει να προστατευτεί από τραυματισμούς.

Αυτή η δήλωση της σήκωσε κύμα αντιδράσεων από τους συμπαίκτες της. Όμως, όπως φάνηκε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ακόμα και η ίδια η Σαμπριέ πλέον δεν αντέχει τις απανωτές ήττες που σημειώνει.

Η παίκτρια, αφού έφτασε στον τελικό στόχο δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να πάρει τη νίκη από τη Δήμητρα με αποτέλεσμα ο Χικμέτ να αρχίσει να φωνάζει.

Ακούγοντας αυτά η Σαμπριέ, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα. Η Αφροδίτη προσπάθησε να την παρηγορήσει όμως η παίκτρια απλά επέστρεψε στον πάγκο με το κεφάλι κατεβασμένο και δακρυσμένη.

Έχασε το αυτοκίνητο μέσα από τα χέρια της η… ναζιάρα Δήμητρα

Για το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου διαγωνίστηκαν και απόψε οι παίκτες του Survivor. Ο παρουσιαστής ωστόσο, έκανε νωρίτερα μια ανακοίνωση η οποία εξέπληξε ευχάριστα ορισμένους και δυσάρεστα κάποιους άλλους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε πως οι παίκτες οι οποίοι έχουν ήδη κερδίσει δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ξανά το έπαθλο.

Αυτό ήταν κάτι που συνέβη στην περίπτωση του Χικμέτ ο οποίος στάθηκε τυχερός δύο φορές.

Η Μαύρη ομάδα φωνάζοντας «Black is Back!» ήταν αυτή που πήρε τη νίκη και μεταφέρθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να παίξει το παιχνίδι τύχης «Άσπρο-Μαύρο».

Δήμητρα και Ατακάν ήταν οι δυο παίκτες οι οποίοι έφτασαν με τις... μαντεψιές τους στον τελικό και διεκδίκησαν το αυτοκίνητο.

Η Δήμητρα κάνοντας... νάζια στον Ατακάν του είπε πως αν την αγαπάει είναι η ώρα να της το αποδείξει.

Ωστόσο ο Ατακάν αρκέστηκε στο να της προσφέρει ένα μεγάλο χαμόγελο του και έκανε ακόμη μια σωστή μαντεψιά και κέρδισε το αυτοκίνητο.

 Τελικά από το παιχνίδι αποχώρησε η Σαμπριέ.