H ομάδα που κέρδισε την ασυλία, οι υποψήφιοι για αποχώρηση και τα νεύρα του Ατακάν

H ομάδα που κέρδισε την ασυλία, οι υποψήφιοι για αποχώρηση και τα νεύρα του Ατακάν

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Μαύρη και Άσπρη ομάδα έβαλαν τα δυνατά τους για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Τον πρώτο αγώνα τον είχε κερδίσει Άσπρη ομάδα η οποία είχε και το προβάδισμα. Η Μαύρη ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Έτσι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες. Μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα ασυλίας, η Κατερίνα και η Αφροδίτη είχαν έναν μικρό καυγά καθώς η Δαλάκα είπε στην Αφροδίτη πως στον αγώνα που είχαν οι δυο τους ξεκίνησε λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκκίνηση.

Η Αφροδίτη δικαιολογήθηκε λέγοντας πως απλώς είχε γείρει προς τα μπροστά και πως φάνηκε ότι έφυγε νωρίτερα. Λίγο αργότερα το replay αποκάλυψε πως όντως η Αφροδίτη είχε φύγει κατά δέκατα του δευτερολέπτου νωρίτερα από τη Δαλάκα από την αφετηρία.

Οι δυο ομάδες έκαναν και τρίτο αγώνα ασυλίας με την Κατερίνα Δαλάκα να δίνει την νίκη στην Μαύρη Ομάδα. Υποψήφιοι προς αποχώρηση προτάθηκαν από τους Τούρκους η Sabriye και οι Έλληνες προτεινόμενο τον Okay.

Ο Ατακάν είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση έχει τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους του, δημιουργώντας «βαρύ» κλίμα με τη Σουντέ και τον Εμρέ καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του.

Η Κατερίνα Δαλάκα του μίλησε για να καταλάβει τα λάθη που κάνει.

Ο Τούρκος παίκτης άκουσε αυτά που είχε να του πει η Κατερίνα και μάλιστα στο τέλος, πείστηκε πως η συμπεριφορά του ήταν λάθος και πρέπει να τα βρει με τους συμπαίκτες του.