Το Survivor προσπέρασε την συγκλονιστική έρευνα για το Μάτι

Το Survivor προσπέρασε την συγκλονιστική έρευνα για το Μάτι

Τα νούμερα τηλεθέασης της έκτακτης εκπομπής του Αλέξη Παπαχελά

Μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ περίμενε τους τηλεθεατές χθες το βράδυ και όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν την είδαν με καλό... μάτι.

Αντί του Survivor, στις 20.45, προβλήθηκε για μια ώρα, η συγκλονιστική έρευνα του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά για την τραγωδία που σημειώθηκε το καλοκαίρι, στις 23 Ιουλίου 2018, στο Μάτι μετά τη πυρκαγιά που ξέσπασε στη περιοχή. «Μάτι: Τα ντοκουμέντα μιλούν» ο τίτλος της έρευνας και οι τηλεθεατές που την παρακολούθησαν ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο (554.828).

Το συνολικό ποσοστό τηλεθέασης έφτασε στο 14,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 το ποσοστό -ειδικά για ενημερωτική εκπομπή που προβλήθηκε σε prime time ζώνη- ήταν 13,2%.

Η συγκεκριμένη έρευνα προκάλεσε κύμα συζήτησης στα social media, εκτοξεύονται το σχετικό hashtag στα top trends του twitter καθώς ήδη έχει περισσότερα από 18.500 σχόλια.

Ωστόσο, ο τηλεθεατές που παρακολούθησαν το Survivor, το οποίο προβλήθηκε αμέσως μετά, ήταν σχεδόν οι διπλάσιοι, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης συγκέντρωσε το 20,1% του γενικού συνόλου.