Ντέρμπι για γερά νεύρα και η αποκάλυψη του Κυριακού στο Survivor

Ντέρμπι για γερά νεύρα και η αποκάλυψη του Κυριακού στο Survivor

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Μεγάλη ένταση στο αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor αλλά δεν έλειψαν για ακόμη μα φορά και τα ξεκατινιάσματα στις ομάδες.

«Τι περιμένει; Να την ταΐσουμε;» – Στον… τάκο η Σαμπριέ για τις αγωνιστικές της επιδόσεις

Η Σαμπριέ είναι μια από τις αργές παίκτριες του Survivor και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η ίδια καθώς δεν δίστασε να το τονίσει και στον χθεσινό καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και τη Σεντά, στο τέλος του αγώνα.

Η παίκτρια, έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες της καθώς ανέφερε πως το σώμα της είναι σημαντικό αφού είναι αθλήτρια και προσέχει να μην τραυματιστεί.

Η ατάκα της αυτή, έβγαλε εκτός εαυτού τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι γεμάτοι πληγές από τους σκληρούς και δύσκολους στίβους μάχης στους οποίους αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να κερδίσουν τα έπαθλα.

Τόσο η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σεντά και τη Σαμπριέ όσο και η έκφραση της αυτή, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην καλύβα της Άσπρης Ομάδας, η οποία έμεινε νηστική μετά την ήττα στην οποία συνέβαλε και η Σαμπριέ καθώς δεν έφερε πόντο στην ομάδα.

Οι παίκτες τόνιζαν μεταξύ τους πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και πως προστατεύει το σώμα της έτσι αφού ήξερε που πάει.

«Τι περιμένει; Να την ταΐσουμε;» ακούγεται να λέει η Αφροδίτη στη Ρία φανερή ενοχλημένη. Όμως και ο Χικμέτ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη Σαμπριέ αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν μπαίνει δυναμικά στους στίβους μάχης.

Η αποκάλυψη του Κυριάκου για τη στρατηγική του Χικμέτ που προκαλεί εντύπωση

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, ο Κυριάκος Πελεκάνος προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον Χικμέτ και την στρατηγική με την οποία δρα και προκάλεσε εντύπωση.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Survivor ανάφερε πως ο Χικμέτ την προηγούμενη εβδομάδα του είχε προτείνει να χάσουν επίτηδες στον αγώνα της ασυλίας προκειμένου να βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση την Σαμπριέ.

«Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Hikmet είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Sabriye. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Sabriye υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει.

Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ίσα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Μπουσρά ή ο Οκάϋ.

Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Χικμέτ, ούτε ο Μπόρα, ούτε η Σεντά», ανέφερε ο Κυριάκος Πελεκάνος.