Η αποκάλυψη του Κυριάκου για τη στρατηγική του Χικμέτ που προκαλεί εντύπωση

Η αποκάλυψη του Κυριάκου για τη στρατηγική του Χικμέτ που προκαλεί εντύπωση

Η πρόταση του Τούρκου στους συμπαίκτες του

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, ο Κυριάκος Πελεκάνος προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον Χικμέτ και την στρατηγική με την οποία δρα και προκάλεσε εντύπωση.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Survivor ανάφερε πως ο Χικμέτ την προηγούμενη εβδομάδα του είχε προτείνει να χάσουν επίτηδες στον αγώνα της ασυλίας προκειμένου να βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση την Σαμπριέ.

«Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Hikmet είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Sabriye. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Sabriye υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει.

Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ίσα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Μπουσρά ή ο Οκάϋ.

Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Χικμέτ, ούτε ο Μπόρα, ούτε η Σεντά», ανέφερε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: