«Τι περιμένει; Να την ταΐσουμε;» – Στον… τάκο η Σαμπριέ για τις αγωνιστικές της επιδόσεις

«Τι περιμένει; Να την ταΐσουμε;» – Στον… τάκο η Σαμπριέ για τις αγωνιστικές της επιδόσεις

Η έκφραση για το σώμα της προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα της

Η Σαμπριέ είναι μια από τις αργές παίκτριες του Survivor και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η ίδια καθώς δεν δίστασε να το τονίσει και στον χθεσινό καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και τη Σεντά, στο τέλος του αγώνα.

Η παίκτρια, έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες της καθώς ανέφερε πως το σώμα της είναι σημαντικό αφού είναι αθλήτρια και προσέχει να μην τραυματιστεί.

Η ατάκα της αυτή, έβγαλε εκτός εαυτού τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι γεμάτοι πληγές από τους σκληρούς και δύσκολους στίβους μάχης στους οποίους αγωνίζονται καθημερινά προκειμένου να κερδίσουν τα έπαθλα.

Τόσο η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σεντά και τη Σαμπριέ όσο και η έκφραση της αυτή, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην καλύβα της Άσπρης Ομάδας, η οποία έμεινε νηστική μετά την ήττα στην οποία συνέβαλε και η Σαμπριέ καθώς δεν έφερε πόντο στην ομάδα.

Οι παίκτες τόνιζαν μεταξύ τους πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και πως προστατεύει το σώμα της έτσι αφού ήξερε που πάει.

«Τι περιμένει; Να την ταΐσουμε;» ακούγεται να λέει η Αφροδίτη στη Ρία φανερή ενοχλημένη. Όμως και ο Χικμέτ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη Σαμπριέ αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν μπαίνει δυναμικά στους στίβους μάχης.