Κατέρρευσε παίκτης του Survivor – Ο άγριος καβγάς έφερε στα όρια του τον Ατακάν

Κατέρρευσε παίκτης του Survivor – Ο άγριος καβγάς έφερε στα όρια του τον Ατακάν

Τρόμαξε η Κατερίνα Δαλάκα όταν τον είδε να λιποθυμά

Γιουσούφ και Ατακάν, όσο το Survivor παιζόταν ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, ήταν φίλοι. Οι δυο παίκτες, από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης είχαν έρθει κοντά και μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί φιλία.

Από τη στιγμή που το Survivor άλλαξε μορφή και οι δυο ομάδες ανακατεύτηκαν, κάτι έχει «σπάσει» ανάμεσα τους.

Ο Γιουσούφ, πριν δυο εβδομάδες, είχε ακούσει τον Ατακάν, κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, να συμφωνεί με τον φίλο του που του έλεγε στο τηλέφωνο να μην εμπιστεύεται κανέναν και αυτό τον είχε ενοχλήσει. Αποφάσισε να μοιραστεί με τον Ατακάν, τις σκέψεις τους.

Οι δυο παίκτες, καθισμένοι στην παραλία, ξεκίνησαν να συζητάνε, γρήγορα όμως η ένταση μεταξύ τους φούντωσε.

Ο Ατακάν, απάντησε στις κατηγορίες του Γιουσούφ, αναφέροντας του πως τον θεωρεί οικογένειά του και ρωτώντας αν φοβάται πως θα τον χάσει από την ζωή του.

Ο Γιουσούφ από την άλλη, κατηγόρησε τον Ατακάν πως από τη στιγμή που οι ομάδες φτιάχτηκαν από την αρχή, έχει απομακρυνθεί από εκείνος και πως περνάει το χρόνο του μόνο με την Κατερίνα Δαλάκα με αποτέλεσμα εκείνος να είναι μόνος του.

Όσο ο Γιουσούφ ζητούσε από τον Ατακάν να παραδεχθεί τα λάθη του, τόσο ο Ατακάν φορτιζόταν συναισθηματικά με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φτάσει στα όρια του και να καταρρεύσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών του που έτρεξαν στο πλευρό του φωνάζοντας για βοήθεια.

Μόλις συνήλθε ο Ατακάν, ο Γιουσούφ κάθισε στο πλευρό του φανερά προβληματισμένος με τη κατάσταση.