Νεύρα και «καρφιά» από τη Σουντέ για τους Έλληνες παίκτες του Survivor

Νεύρα και «καρφιά» από τη Σουντέ για τους Έλληνες παίκτες του Survivor

«Σε αυτή την ομάδα προσπαθούν να επικρατούν!»

Έλληνες και Τούρκοι έχουν πλέον... ανακατευτεί και οι δυο ομάδες που έχουν δημιουργηθεί, η Άσπρη και η Μαύρη, βρίσκουν τους ρυθμούς τους στους στίβους μάχης του Survivor.

Η Σουντέ, η οποία πλέον είναι μέλος της Μαύρης ομάδας η οποία έχει αρχηγό την Κατερίνα Δαλακά εξέφρασε τα παράπονα της στην κάμερα της παραγωγής.

Η παίκτρια, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της και... πέταξε και τα «καρφιά» της λέγοντας πως οι Έλληνες παίκτες θέλουν να επικρατήσουν των Τούρκων συμπαικτών τους.

«Πιστεύω πως ο Ατακάν και ο Γιουσούφ επηρεάζονται από τον Χικμέτ. Ο Γιουσούφ προσπαθεί, αλλά ο Ατακάν μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν συγκεντρώνεται στα παιχνίδια. Οι γυναίκες έφεραν τις νίκες, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια.

Ήταν το μόνο παιχνίδι που δεν μίλησα για τα ματσαρίσματα. Ίσως να χάσαμε επειδή η Δήμητρα έπαιξε στον αγώνα της σημαίας. Εγώ από τότε που ήρθα, δεν βγήκα ποτέ να πω ότι θέλω να αγωνιστώ.

Παρατήρησα ότι σε αυτή την ομάδα, οι Έλληνες προσπαθούν να επικρατούν. Αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να μην φτάσει στη σημαία. Εάν η Κατερίνα στο δεύτερο γύρο διάλεγε τη Σεντά και όχι τη Σαμπριέ. Θα το συζητήσω μαζί τους βλέποντας τι θα γίνει και στο σημερινό παιχνίδι.» τόνισε η Σουντέ, μη μπορώντας να κρύψει τη δυσαρέσκεια της.