Έκπληκτοι θα μείνουν κάποιοι παίκτες από την εξέλιξη της ψηφοφορίας

Έκπληκτοι θα μείνουν κάποιοι παίκτες από την εξέλιξη της ψηφοφορίας

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Το σημερινό πρωινό στο σπίτι του MasterChef, μπορεί να είναι το τελευταίο για κάποιους από τους υποψήφιους. Κάποιοι περιμένουν να γεμίσουν οι καρφίτσες τους με ψήφους, κάποιοι όμως θα μείνουν έκπληκτοι από την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

Κάποιοι θα βρεθούν για άλλη μια φορά στους 9 του MasterChef ενώ άλλοι θα πρέπει να αγωνιστούν για να παραμείνουν και να δουν τον αγώνα τους μέσα στο MasterChef να ανταμείβεται. Δίκαιο ή άδικο, το αποτέλεσμα από το πιάτο αντιγραφής θα καθορίσει τους εννέα του διαγωνισμού.

Με ένα δύσκολο πιάτο, καθώς στο σημείο που βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι οι απαιτήσεις και το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, θα πρέπει να παλέψουν μαγειρικά. Ο καλεσμένος των κριτών, σεφ  Άνταμ Κοντοβάς, έχει επιληφθεί του πιάτου αντιγραφής.

Με φωνές και αγωνία από τον εξώστη η μαγειρική στην κουζίνα του παιχνιδιού μοιάζει με κανονική μάχη! Στο τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης ένας πρέπει να παραδώσει στον Μέντορά του το pin του και να αφήσει στον πάγκο, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν μαγειρικά, την πολυπόθητη ποδιά του.

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;
Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!