Πρόταση γάμου στον αέρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Νίκου Μουτσινά

Πρόταση γάμου στον αέρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Νίκου Μουτσινά

Έγινε και αυτό στην εκπομπή του Open, «Για την Παρέα»

Όπως κάθε απόγευμα, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε την τηλεοπτική καθημερινότητα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Για την Παρέα» του Open, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της αγάπης, Power of Love του ΣΚΑΪ και στα «κόκκινα δωμάτια» των παικτών.

Ο Νίκος Μουτσινάς, είχε ορισμένες απορίες σχετικά με την διαδικασία των «κόκκινων δωματίων» και απευθυνόμενος στη Βάνια θέλησε να της λύσει.

Εκείνη όμως είχε μια καλύτερη ιδέα. Αντί να του λύσει τις απορίες του πρότεινε να κάνουν αναπαράσταση. Όμως μαζί με τον καναπέ, στο πλατό μπήκε και ένα ζευγάρι.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο Φίλιππος Αρβανίτης εμφανίστηκαν και καθισμένοι στον καναπέ προχώρησαν σε ερωτικές εξομολογήσεις. Ο Φίλιππος μάλιστα δεν δίστασε να πέσει στα γόνατα και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Νίκου Μουτσινά.

Η απάντηση της Έλενας, σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ενώ ο Νίκος Μουτσινάς περίμενε με αγωνία την απάντηση της πρώην παίκτριας του Power of Love, εκείνη κοιτώντας την κάμερα ανέφερε πως βρίσκεται σε... δίλημμα!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: