Αναταραχή στο Έθνος μετά τις απολύσεις – Οι φόβοι των εργαζομένων

Αναταραχή στο Έθνος μετά τις απολύσεις – Οι φόβοι των εργαζομένων

Τι ακούγεται στους διαδρόμους της εφημερίδας

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους εργαζομένους της εφημερίδας Έθνος μετά τις απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πρωταπριλιά.

Συγκεκριμένα, την 1 Απριλίου, απομακρύνθηκαν όλοι οι διευθυντές του Έθνους μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας.

Πρόκειται για τους Αντώνη Σκυλλάκο, Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη και Κώστα Κυριακόπουλο. Τότε η είδηση είχε επιβεβαιωθεί και μέσω ανάρτησης στο Facebook, του εκδότη της εφημερίδας, Νούλη Χατζηδημητρίου.

«Από βάθους καρδιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθυντή της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Αντώνη Σκυλλάκο και τους Διευθυντές Σύνταξης Βαγγέλη Δεληπέτρο, Στέφανο Τζανάκη, Κώστα Κυριακόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές τους και την προσφορά τους στα έντυπα και στο ethnos.gr. Τους χαιρετώ, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και συγκίνηση» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πριν λίγη ώρα, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, θέλησε να στείλει το δικό του «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του. «Πέρασαν 15 μέρες από την 1η Απριλίου, όταν ένα ωραίο επαγγελματικό ταξίδι ολοκληρώθηκε. Κρατάω τους ανθρώπους που γνώρισα και εκτίμησα, όσες και όσους τραβήξαμε μαζί κουπί, ονειρευτήκαμε μαζί και καταφέραμε όσα καταφέραμε, για τα οποία... είμαι περήφανος και τους ευχαριστώ. Θα ανταμωνόμαστε...» έγραψε ο δημοσιογράφος ο οποίος είχε τη θέση του διευθυντή στο Έθνος.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν προκαλέσει αναταραχή στους δημοσιογράφους της εφημερίδας, οι οποίοι φοβούνται πως μετά την περίοδο του Πάσχα θα υπάρξουν κι άλλες απολύσεις συναδέλφων τους.

«Όταν ανοίγει ένας κύκλος περικοπών δύσκολα κλείνει» ακούγονται να λένε οι εργαζόμενοι  στους διαδρόμους μεταξύ τους οι οποίοι φοβούνται για τα χειρότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr.