Κόντρα δίχως τέλος στο Survivor – Στα άκρα οι σχέσεις του Τόνι με τους συμπαίκτες του

Κόντρα δίχως τέλος στο Survivor – Στα άκρα οι σχέσεις του Τόνι με τους συμπαίκτες του

«Με την μπαντάνα να βγαίνει στις πλατείες»

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τόνι έχει σχολιαστεί από τους συμπαίκτες του, από την αρχή του Survivor, πολλές φορές.

Ο παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Κυριάκο Πελεκάνο και αυτό δεν μπορούσε παρά να μην αποτελέσει θέμα συζήτησης στην καλύβα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Τα πηγαδάκια στήθηκαν και οι ατάκες που ακούστηκαν δείχνουν πως οι σχέσεις του Τόνι με τους συμπαίκτες του είναι στα άκρα.

«Άμα φύγει θα νιώσω καλύτερα. Νιώθω άσχημα που του λέω αλλά τι να κάνω που θα νιώσω καλύτερα αν φύγει;» ακούγεται να λέει αγανακτισμένη η Δήμητρα στον Σπύρο ενώ λίγη ώρα αργότερα η Ελπίδα ανέφερε πως: «Ο Τόνι έχει φτάσει σε σημείο να τσακωθεί με όλους. ¨Ήμουν δίπλα του και το έχει ξεχάσει».

Ο Τόνι από τη μεριά του έριξε τα... βέλη του αρχικά στον Σπύρο σχετικά με το στιχάκι που του αφιέρωσε στο Συμβούλιο του Νησιού όπου του έλεγε πως είναι «στρατιωτάκι» του Χικμέτ. «Μπερδεύεται μάλλον ο τύπος. Δεν είναι κακό να τα βρίσκεις με κάπιον που έχεις τσακωθεί. Κακό είναι κρατάς κακίες. Με την μπαντάνα να βγαίνει στις πλατείες. Θα τον αφήσω να τρώγεται με τα σωθικά του. Δεν με ενδιαφέρει ο τύπος! Δεν βλέπω κανένα Σπύρο!» είπε ο Τόνι και πρόσθεσε, αναφερόμενος στους Τούρκους συμπαίκτες του: «Όταν τους λεω να μου μεταφράζουν, τις περισσότερες φορές δεν μου μεταφράζουν. Μόνο τον Θεό φοβάμαι μην με τιμωρήσει γιατί έχω κάνει κάποια πράγματα που δεν πρέπει.» αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει δημιουργηθεί κλίκα στην καλύβα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...