«Ο Ατακάν εκνευρίστηκε…» – Οι λεπτομέρειες για τη σχέση Δαλάκα με τον συμπαίκτη της

«Ο Ατακάν εκνευρίστηκε…» – Οι λεπτομέρειες για τη σχέση Δαλάκα με τον συμπαίκτη της

Η Μελίσα βρέθηκε καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε σε όλα

Καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα της Τουρκίας βρέθηκε η Μελίσα, η παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η τουρκάλα παίκτρια δεν μπορούσα να μην αναφερθεί στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν, καθώς και τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα τους.

Κατερίνα και Ατακάν, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει κοντά και η οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους είναι τόσο εμφανής που έχει γίνει και αντικείμενο πειραγμάτων από τη Σαμπριέ.

Η Μελίσα, στη πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της από το Survivor τόνισε πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει επηρεαστεί πάρα πολύ συναισθηματικά και ότι πρέπει να συνέλθει.

«Ήμασταν η Σαμπριέ, εγώ και ο Ατακάν από την τουρκική ομάδα. Η Σαμπριέ είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Έλεγε “ήρθαμε να ζητήσουμε το κορίτσι” και τέτοια. Ο Ατακάν εκνευρίστηκε. Γιατί στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει. Εγώ το ένιωσα. Μετά ήρθε η Δαλάκα και μου είπε ότι πριν έρθει στο Survivor της άρεσε πολύ. Κι εκείνη τη στιγμή ο Ατακάν ζήτησε να του κάνω μετάφραση.

Του τα είπα και γέλασε. Μετά τον ρώτησα αν κι εκείνου του αρέσει και είπε ναι. Ναι, αλλά του είπα ότι δεν πρέπει να τον επηρεάσει αυτό. Γιατί ήξερα ότι επηρεάζει τη Δαλάκα. Είναι πιο συναισθηματική. Το μυαλό της είναι συνέχεια στον Ατακάν, θέλει να τον προσέχει. Είναι πολύ γλυκό αυτό, αλλά πιστεύω πως η Δαλάκα άρχισε να επηρεάζεται. Αυτό φαίνεται και στον στίβο μάχης. Δεν είναι ωραίο, πρέπει να συνέλθει», ανέφερε η Μελίσα μεταξύ άλλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...