Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ατακάν, τα κλάματα της Σαμπριέ και οι φωνές του Ατζούν

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ατακάν, τα κλάματα της Σαμπριέ και οι φωνές του Ατζούν

Γεμάτο ένταση το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με μια μεγάλη ανατροπή. Ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν μπουν οι παίκτες στον στίβο μάχης ώστε να διεκδικήσουν την νίκη στη μάχη της ασυλίας τους έκανε μια ανακοίνωση. Όπως τους ενημέρωσε ο παρουσιαστής, η συγκεκριμένη αποχώρηση θα είναι η τελευταία πριν την Ένωση των δυο ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική του ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

«Αυτή την εβδομάδα ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι Έλληνας. Με τις καινούργιες ομάδες, που είναι μεικτές, για να είναι δίκαιο το παιχνίδι κάθε εβδομάδα οι υποψήφιοι θα είναι είτε μόνοι Έλληνες είτε μόνο Τούρκοι», τους είπε επίσης.

Στη συνέχεια, Έλληνες και Τούρκοι, μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης. Όταν ήρθε η σειρά της Σαμπριέ να αγωνιστεί ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα, εκείνη έβαλε έβαλε τα κλάματα. Η τουρκάλα παίκτρια έχει υψοφοβία και η τσουλήθρα που είδε μπροστά της την τρομοκράτησε. Η Κατερίνα Δαλάκα προσπάθησε να την εμψυχώσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η Σαμπριέ, ανάμεσα σε αναφιλητά έλεγε στην Κατερίνα πως ο Ατζούν θα της βάλει τις φωνές, κάτι που όμως δεν έγινε. Τελικά η Σαμπριέ, ξεπέρασε τον φόβο της και με κλειστά τα μάτια έπεσε από την τσουλήθρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Sabriye για ακόμη μία φορά αντιμέτωπη με τις φοβίες της!? ... Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Στον στίβο μάχης του Survivor όμως υπήρξε και ένας τραυματισμός ο οποίας έκανε τους παίκτες να τρομάξουν. Ο Ατακάν, την ώρα που προσγειώθηκε στη πισίνα έκανε μια άγαρμπη κίνηση και τραυμάτισε τον σβέρκο του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από το νερό. Τρομοκρατημένοι οι συμπαίκτες του έτρεξαν στο πλευρό του και προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω. Το νοσηλευτικό προσωπικό της παραγωγής μετέφερε τον Ατακάν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ αρκετή ώρα αργότερα επέστρεψε, μη μπορώντας όμως, να κουνήσει το κεφάλι του κανονικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο τραυματισμός του Atakan ανησύχησε τους παίκτες και των δύο ομάδων!? ... Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Οι εντάσεις δεν έλειψαν όμως ούτε σε αυτό το επεισόδιο. Η Σεντά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Χικμέτ. Η παίκτρια στεναχωρήθηκε τόσο με τις επιδόσεις της όσο και με τα όσα της είπε ο Χικμέτ και πέταξε το θερμός της κάτω με νεύρα ενώ λίγη ώρα αργότερα, έβαλε τα κλάματα.

Τη νίκη πήρε η Μαύρη ομάδα με τελικό σκορ 10-5 έναντι της Άσπρης.