«Πήγαινε σε αυτόν που σου είπε ότι δεν είσαι άντρας!» – Ξέφυγε η κατάσταση στο Survivor

«Πήγαινε σε αυτόν που σου είπε ότι δεν είσαι άντρας!» – Ξέφυγε η κατάσταση στο Survivor

Ο Τόνι μπήκε στη μέση για να μην πιαστούν στα χέρια οι θερμόαιμοι παίκτες

Η μεγάλη πείνα προκαλεί πολλά νεύρα στους παίκτες του Survivor. Στον στίβο μάχης οι δυο ομάδες έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Η Μαύρη ομάδα, μετά τη μίξη, έχει κερδίσει μόνο μια φορά με αποτέλεσμα οι παίκτες να είναι για πολλές μέρες εντελώς νηστικοί αφού οι προμήθειες τους έχουν τελειώσει.

Στην αρχή του παιχνιδιού, Χικμέτ και Ατακάν μπήκαν στον στίβο μάχης με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη. Ο Ατακάν ο οποίος ανήκε στην Μαύρη ομάδα εκνευρίστηκε και έτρεξε ουρλιάζοντας προς το δάσος για να εκτονώσει τα νεύρα του.

Ο αγώνας συνεχίστηκε και ήρθε η σειρά του Τόνι να μπει στον στίβο μάχης. Στο τέλος της κούρσα ο Χικμέτ, ο οποίος δεν θα αγωνιζόταν και δεύτερη φορά όπως ανέφερε, πλησίασε τον Τόνι και του έδινε συμβουλές για να βελτιώσει τον στόχο του.

«Τι κάνεις εκεί Χικμέτ;» άρχισε να του φωνάζει ο Ατακάν που είδε τους παίκτες της Λευκής ομάδας να κάνουν εξάσκηση στον στόχο.

«Σταμάτα να μιλάς, σε κέρδισα!» του απάντησε ο Χικμέτ, χωρίς να σταματήσει να δείχνει στον Τόνι πώς να βάλεις τις μπάλες στις τρύπες του στόχου.

Ο έντονος διάλογος ανάμεσα στους δυο παίκτες συνεχίστηκε και τότε ο Μπόρα ο οποίος ανήκει και αυτός στην Λευκή ομάδα μπήκε στη μέση για να υπερασπιστεί τον Χικμέτ.

Αυτό εκνεύρισε ακόμη περισσότερο, τον ήδη εξαγριωμένο Ατακάν. «Πήγαινε να γίνεις δικηγόρος αυτού που σου είπε ότι δεν είσαι άντρας!» φώναξε ο παίκτης στον Μπόρα και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει με τους δυο θερμόαιμους άνδρες να κατευθύνονται ο ένας απειλητικά προς τον άλλον με σκοπό να πιαστούν στα χέρια.

Ο Τόνι, ο οποίος δεν ξέρει Τούρκικα αλλά κατάλαβε τις διαθέσεις των δυο παικτών έτρεξε να μπει στη μέση για να τους χωρίσει και να απομακρύνει τον έναν από τον άλλον. Ατακάν και Μπόρα δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν τον καβγά και το μόνο που ήθελαν ήταν να πιαστούν στα χέρια.

Οι φωνές συνεχίστηκαν ακόμη και ο παρουσιαστής σφύριξε την έναρξη και οι παίκτες ξεκίνησαν να τρέχουν την κούρσα τους στον στίβο μάχης.