«Έχω αρνηθεί προτάσεις για το GNTM και το My Style Rocks γιατί θέλω δική μου εκπομπή»

«Έχω αρνηθεί προτάσεις για το GNTM και το My Style Rocks γιατί θέλω δική μου εκπομπή»

Γνωστός σχεδιαστής έριξε... πόρτα στα παιχνίδια

Είναι εκκεντρικός και ξέρει τον τρόπο να κάνει τα φλας να παίρνουν... φωτιά. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος χθες το βράδυ σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες τρέλανε τους δημοσιογράφους.

«Γεια σας, είμαι ο Λάκης Γαβαλάς, και είμαι έκθεμα για απόψε το βράδυ. Να δούμε ποιος θα με πάρει. Όσα φοράω σήμερα είναι δωρεές. Εγώ δεν είμαι blogger γι’αυτό και φοράω τα καλύτερα.» ξεκίνησε να λέει ο γνωστός σχεδιαστής.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν του έχει γίνει πρόταση να γίνει πρόταση κάποιας εταιρείας και να δημοσιεύει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες με τις οποίες θα διαφημίζει συγκεκριμένα προϊόντα, ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε την δική απάντηση: «Η αλήθεια είναι ό,τι μου είπαν να γίνει διπρόσωπο! Και εγώ διπρόσωπος δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ. Φυσικά και μου το ζήτησαν αλλά επειδή βλέπω ότι είναι μεγάλη η λίστα των Ελλήνων και Ελληνίδων vlogger, γιατί αυτοί είναι vlogger και δεν είναι blogger, είπα εγώ να κάνω κάτι διαφορετικό, να είμαι... αντίblogger!»

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί προτάσεις για να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα σχετικό με τη μόδα, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε πως του έχουν γίνει αλλά τις αρνήθηκε: ««Έχω αρνηθεί προτάσεις για το GNTM και το My Style Rocks. Θέλω μια δική μου εκπομπή. Σίγουρα θα είμαι στην τηλεόραση με κάτι συναρπαστικό, είναι μια ξένη παραγωγή και στα μέσα Μαϊου θα κάνουμε τον πιλότο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: