Στη… σέντρα η Σαμπριέ λόγω στρατηγικής – Η ήττα έφερε γκρίνια στο Survivor

Στη… σέντρα η Σαμπριέ λόγω στρατηγικής – Η ήττα έφερε γκρίνια στο Survivor

Άνω-κάτω η Λευκή ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης

Η Μαύρη ομάδα του Survivor μετά από πολλές ήττες κατάφερε να κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες της ομάδας της Κατερίνας Δαλάκα πεινούσαν τόσο πολύ που δεν δίστασαν να κόψουν χόρτα από το δάσος προκειμένου να απολαύσουν κάτι άλλο εκτός από καρύδες πριν μεταφερθούν στον στίβο μάχης.

Το σερί των χαμένων αγώνων σταμάτησε στο αποψινό επεισόδιο και η Μαύρη ομάδα επικράτησε της Λευκής με σκορ 10-5.

Η συγκεκριμένη νίκη όμως προκάλεσε γκρίνια στη Λευκή ομάδα και οι παίκτες θεώρησαν πως φταίει μόνο η Σαμπριέ και γι’αυτό τον λόγο την έβγαλαν στη... σέντρα.

Η Τουρκάλα παίκτρια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια της στους συμπαίκτες επειδή δεν την άφηναν να επιλέξει ποια αντίπαλο ήθελε με αποτέλεσμα να της προκαλείται εκνευρισμός και να μην μπορεί να αποδώσει στον στίβο μάχης.

Οι συμπαίκτες της, με αρχηγό την Σεντά, θέλησαν να της κάνουν το χατήρι και άλλαξαν την στρατηγική τους για να μπορέσει η Σαμπριέ να διαλέξει πρώτη με ποια θέλει να διαγωνιστεί.
Η αλλαγή αυτή στη στρατηγική της ομάδας, όπως τόνισε εκνευρισμένος ο Κυριάκος Πελεκάνος μετά την ήττα, δεν απέδωσε και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Το ίδιο θέμα όμως συζητούσαν όλοι οι παίκτες της Λευκής ομάδας μετά την επιστροφή τους στην καλύβα και πετούσαν τα... καρφιά τους στην Σαμπριέ, η οποία ήταν στεναχωρημένη.

Η Σεντά, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής τόνισε φανερά ενοχλημένη πως δεν... κατάλαβε τι έγινε και πως είδε την Σαμπριέ στο τέλος του αγώνα να εύχεται της στους αντιπάλους καλή όρεξη.