H ματσέτα, τα νεύρα της Σαμπριέ και ο τσακωμός Ρίας, Χικμέτ και Γιουσούφ

H ματσέτα, τα νεύρα της Σαμπριέ και ο τσακωμός Ρίας, Χικμέτ και Γιουσούφ

Όσα είδαμε στο χθεσινό Survivor

Μια ματσέτα προκάλεσε πανικό στη Μαύρη Ομάδα του Survivor

Η επιθυμία του Εμρέ να ανοίξει ένα κοχύλι έφερε ταραχή στην παραλία.

Η πείνα προκαλεί νεύρα στους παίκτες του Survivor και των δυο ομάδων. Με αφορμές, φαινομενικά ασήμαντες, η σπίθα ανάβει και οι καβγάδες φουντώνουν.

Στη Μαύρη Ομάδα του Survivor, λίγο πριν μεταφερθούν οι παίκτες στην παραλία για να διαγωνιστούν για ακόμη ένα έπαθλο φαγητού, ξέσπασε καβγάς.

Ο Εμρέ, θέλησε να ασχοληθεί με ένα κοχύλι που είχε βρει και χρησιμοποιούσε τη ματσέτα της ομάδας για να αμβλύνει τις γωνίες του.

Ο Γιουσούφ που τον είδε, έγινε έξαλλος και του τόνισε πως η ματσέτα θα στομώσει ενώ λίγη ώρα μετά μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ανέφερε πως εκνευρίστηκε γιατί είναι η μοναδική ματσέτα που έχουν στην παραλία και αν χαλάσει θα μείνει όλη η ομάδα νηστική και πως προτεραιότητα των ανδρών θα έπρεπε να είναι να φάνε οι γυναίκες της ομάδας.

«Έπεσαν οι μάσκες» – Ξέσπασε η Κατερίνα Δαλάκα για τους πρώην συμπαίκτες της

Η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του Survivor αναφέρθηκε στις νέες φιλίες που έχουν αναπτυχθεί μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων.

Η παίκτρια ξέσπασε, κυρίως κατά του πρώην συμπαίκτη της Τόνι, και έκανε λόγο για ψεύτικες φιλίες και άφησε να εννοηθεί πως κάποιοι είναι διπρόσωποι.

«Ο Τόνυ είχε πει ότι μετά τη μίξη των ομάδας θα πέσουν οι μάσκες, έπεσαν απλά όχι από την πλευρά μας, από την απέναντι πλευρά. Είχαν μεταξύ τους διαμάχες και ξαφνικά πήγαν στην ίδια ομάδα και είναι όλα μέλι γάλα. Μακάρι να είναι αληθινό. Απλά επειδή το έχω δει το έργο δεν είναι αληθινό. Αυτοί είχαν μεταξύ τους διαμάχες και τώρα πήγαν στην άλλη ομάδα και όλα είναι μέλι γάλα. Είναι ο ενθουσιασμός της νίκης. Μόλις χάσουν δυο τρεις αγώνες θα φανεί.» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Έξαλλη η Σαμπριέ «στόλισε» τους συμπαίκτες της

Στον στίβο μάχης του Survivor μπήκε η Σαμπριέ η οποία διαγωνιζόταν ενάντια στην Κατερίνα Δαλάκα. Η Τουρκάλα παίκτρια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη για την ομάδα της και αφού πέταξε εκνευρισμένη δεξιά - αριστερά ότι υπήρχε μπροστά της, στη συνέχεια «στόλισε» τους συμπαίκτες της.

«Δεν με αφήνουν να επιλέξω πρώτη, επιλέγουν τους πιο αδύναμους και μετά έρχονται και μου λένε ότι έχουν καλές επιδόσεις» φώναζε έξαλλη η Σαμπριέ ενώ απευθυνόμενη στην Σεντά άφησε να εννοηθεί ότι είναι εκείνη που της υποδεικνύει ποιον να επιλέξει για αντίπαλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί και να χάνει.

Έκρηξη στο Survivor λόγω της Ρίας – Ο Χικμέτ παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιουσούφ

Ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους δυο πρώην συμπαίκτες, λίγο πριν το τέλος του αγώνα
Ακόμα ένας αγώνας του Survivor μετατράπηκε σε ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Άσπρη και η Μαύρη ομάδα, είχαν φτάσει μια ανάσα από τη νίκη η οποία θα τις έφερνε ακόμη πιο κοντά στο έπαθλο του φαγητού, τα τρία κομμάτια πίτσα με αναψυκτικό.

Ο πόντος που πήρε η Μαύρη ομάδα έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και ο ένας έπεφτε στην αγκαλιά του άλλου.

Η Ρία, η οποία ανήκε στην Άσπρη ομάδα, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η παίκτρια προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από την Μαύρη ομάδα και ο Γιουσούφ που δεν την είδε την χτύπησε κατά λάθος στο πρόσωπο.

Ο Χικμέτ ο οποίος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ρία από τη στιγμή που οι ομάδες ενώθηκαν, βλέποντας τη συμπαίκτρια του να πιάνει το πρόσωπο της έτρεξε αμέσως δίπλα της.

Ο Γιουσούφ κατάλαβε τι έκανε και προσπάθησε να την πλησιάσει για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και να της ζητήσει συγγνώμη. Ο Χικμέτ όμως δεν τον άφηνε και μπήκε μπροστά του εκνευρισμένος.

Η σπίθα ακόμη μια φορά άναψε στον στίβο μάχης του Survivor και οι δυο πρώην συμπαίκτες της τούρκικης ομάδας άρχισαν να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τη μεριά του άλλου.

Οι ψυχραιμότεροι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και να μην πιαστούν στα χέρια ενώ η Ρία έκανε τη προσπάθεια της να εξηγήσει στους δυο εκρηκτικούς Τούρκους παίκτες πως το ατύχημα της έγινε κατά λάθος.