H ομάδα που κέρδισε το έπαθλο, η απόφαση του Σταμάτη και η ασυλία στο MasterChef

H ομάδα που κέρδισε το έπαθλο, η απόφαση του Σταμάτη και η ασυλία στο MasterChef

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής

Μετά την ομαδική διαδικασία εν πλω, ήρθε η ώρα που οι κριτές έκριναν τα πιάτα και έδειξαν τα αποτελέσματα στους παίκτες του MasterChef.

Η ομάδα που κέρδισε

Μπλε και κόκκινη ομάδα κυριολεκτικά κονταροχτυπήθηκαν με την ψηφοφορία να εξελίσσεται σε θρίλερ και τελικά η κόκκινοι να κερδίζουν με 19 βαθμούς διαφορά.

Το έπαθλο που κέρδισαν ήταν μια υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, απολαμβάνοντας ένα τέλειο γεύμα με θέα το Μικρολίμανο.

 Οι αποφάσεις του Σταμάτη

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που έχασε. Οι κριτές ανακοίνωσαν στον Σταμάτη που ήταν αρχηγός, πως είχε δυο επιλογές ή έβγαζε τον πρώτο υποψήφιο ή έδινε ασυλία σε ένα άτομο συμπεριλαμβανόμενου και του ιδίου.

Ο Σταμάτης αποφάσισε να βγάλει τον εαυτό του υποψήφιο εφόσον το χειρότερο πιάτο ήταν το δικό του και ως αρχηγός είχε τις περισσότερες ευθύνες. Ο ίδιος αποφάσισε να βγει αυτός υποψήφιος, κάτι τέτοιο όμως θα έβγαζε ακόμα δυο υποψήφιου όποτε οι παίκτες προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη.

Τελικά, έδωσε την ασυλία στον Παντελή και ζήτησε από τους παίκτες να τον ψηφίσουν όλοι αλλιώς θα αποχωρήσει οικειοθελώς, μάλιστα ζήτησε να μην συμμετέχει στην δοκιμασία ασυλίας, άλλα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του είπε πως αυτό δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τελικά συμμετείχε αλλά αποφάσισε να μην σημειώσει κανένα όνομα ψαριού, που ήταν η δοκιμασία τους (να βρούνε τα ονόματα 10 ψαριών» με αποτέλεσμα να χάσει.

Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

Αυτοί που κέρδισαν στην δοκιμασία με τα ψάρια ήταν ο Τάσος, ο Χρήστος και η Ασημίνα οι οποίοι έπρεπε με ένα από τα ψάρια που βρήκαν πριν να ετοιμάσουν fish n chips.

Τελικά τα καλύτερα πιάτα είχαν ο Τάσος και ο Χρήστος, με τον Χρήστο να κερδίσει και να μην σπάει το σερί από νίκες του στην διαδικασία ασυλίας.