Γυναικεία υπόθεση οι νέες ομάδες του Survivor και η αποχώρηση του Βασιλικού

Γυναικεία υπόθεση οι νέες ομάδες του Survivor και η αποχώρηση του Βασιλικού

Οι παίκτες... μοιράστηκαν ξανά

Οι παίκτες του Survivor Ελλάδα – Τουρκία μοιράστηκαν ξανά από την αρχή. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Seda Ocak αναδείχθηκαν ως αρχηγοί των νέων ομάδων και ήταν αυτές που επέλεξαν με ποιους παίκτες θέλουν να στελεχώσουν τις ομάδες τους.

Οι δυο ομάδες πλέον είναι γεγονός και αποτελούνται από τα εξής άτομα:

Η μαύρη ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα αποτελείται από: Sude, Δήμητρα Βαμβακούση, Melisa, Ελπίδα Μεζιρίδου, Atakan, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Yusuf, Σπύρος Γουρδούπης, Emre.

Η άσπρη ομάδα της Seda Ocak αποτελείται από τους: Αφροδίτη Σκαφίδα, Busra, Ρία Κολοβού, Sabriye, Νίκος Κοσμάς, Hikmet, Τόνι Σταυράτης, Bora, Κυριάκος Πελεκάνος, Okay.

Εκτός όμως από το... μοίρασμα των παικτών, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε και μια αποχώρηση. Τόνι, Σπύρος και Βασίλης Βασιλικός ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό να βρεθεί εκτός του ριάλιτι επιβίωσης ο Βασίλης Βασιλικός.

«Νιώθω λίγο άσχημα, είμαι λίγο απογοητευμένος με τον εαυτό μου που σταμάτησα να προσπαθώ. Το καλό είναι ότι έζησα όλο το κεφάλαιο Ελλάδα – Τουρκία, πήρα πολλές εμπειρίες. Γνώρισα πτυχές της προσωπικότητάς μου που μου ήταν άγνωστες μέχρι να μπω στο παιχνίδι. Έφτασα στα όριά μου και μπορώ να πω ότι νιώθω και μια ανακούφιση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Βασιλικός.