«Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση – Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor

«Πάγωσαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση – Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού

Οι παίκτες του Survivor μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου η ελληνική ομάδα να ψηφίσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους αποκάλυψε πως τα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης αλλάζουν και από εδώ και πέρα θα δημιουργηθούν δύο ομάδες με Έλληνες και Τούρκους μαζί.

«Από εδώ και πέρα το Survivor θα παίζετε με δύο καινούργιες μεικτές ομάδες. Το Survivor ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την τουρκική ομάδα έχει τελειώσει. Θα δημιουργηθούν δύο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, όπου η κάθε μία θα έχει Έλληνες και Τούρκους, Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι η άσπρη και η μαύρη» είπε ο παρουσιαστής.

«Στο επόμενο συμβούλιο, που θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει, στη συνέχεια θα έχουμε ακόμα δύο ψηφοφορίες, μία για την κάθε ομάδα. Η κάθε ομάδα θα ψηφίσει με μια ανοικτή ψηφοφορία έναν παίκτη ή μια παίκτρια ως αρχηγό για να κάνει την επιλογή και τη δημιουργία της κάθε ομάδας.

Μετά τη δημιουργία των δύο ομάδων, επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους, δεν θα χρειαστεί ποτέ να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία τηλεθεατών Έλληνες και Τούρκοι διότι το σύστημα με το οποίο θα λειτουργήσουν οι ψηφοφορίες θα είναι ότι μία εβδομάδα θα μπορεί να βγαίνει μόνο Έλληνας υποψήφιος και την επόμενη εβδομάδα μόνο Τούρκος...» ανακοίνωσε στους παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: