Δημήτρης Τσίκιλης: Το ξύλο στους κριτές του MasterChef και η εκπομπή της Έλενας Τσαβαλιά

Δημήτρης Τσίκιλης: Το ξύλο στους κριτές του MasterChef και η εκπομπή της Έλενας Τσαβαλιά

Oι δηλώσεις στο news.gr από την backstage προετοιμασία του για πρωινή εκπομπή

Ο Δημήτρης Τσίκιλης σήμερα το πρωί, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την εμπειρία του στο MasterChef και προετοίμασε ένα burger από 100% μοσχαρίσιο κιμά.

Το news.gr «τσάκωσε» τον πρώην παίκτη του MasterChef, την ώρα που προετοιμαζόταν για την εκπομπή.  «Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα backstage burger με 100% μοσχαρίσιο κιμά, που αγαπώ πολύ, για την εκπομπή το Πρωινό, της Φαίης Σκορδά. Έχουμε γύρισμα σε λίγο.» είπε ο Δημήτρης Τσίκιλης.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Ο πρώην παίκτης του MasterChef βρέθηκε ξανά στο πλατό του παιχνιδιού με αφορμή την Silver Award εβδομάδα. Ποια αίσθηση του άφησε αυτή η επιστροφή στα παλιά;

«Συναισθηματικό πάρα πολύ να ξαναμπαίνεις σε μια κουζίνα που υπήρξες σχεδόν πεντέμισι μήνες, να το ξαναβλέπεις όλο live, να το ξαναζείς, να ξαναμπαίνεις στη διαδικασία να μαγειρέψεις με χρόνο, ξανά με τους κριτές, με τα καινούργια παιδιά αλλά και τους παλιούς γνώριμους. Φοβερή εμπειρία, και θα το πω, μια μεγάλη παιδική χαρά. Έτσι το έζησα για μια εβδομάδα» είπε ο Δημήτρης Τσίκιλης και το χαμόγελο του μαρτυρά πως όντως διασκέδασε με την ψυχή του.

Πώς ήταν να ξανασυναντά τους τρεις κριτές του MasterChef; «Μου έλειψαν πάρα πολύ και το ίδιο έδειξαν και αυτοί. Βέβαια ο κ. Κουτσόπουλος πάλι χαριτολογώντας είπε «Δεν θα σε ξεφορτωθούμε ποτέ Τσίκιλη!» και του είπα πως «Ναι, δεν θα με ξεφορτωθείς ποτέ!», του έχω γίνει εμμονή, σαν την κάλτσα στο πόδι μπορώ να πω! Έχω να δηλώσω όμως το εξής. Οι κριτές φέτος είναι για πολύ ξύλο, γιατί πέρσι μας είχαν μια στο καρφί και μια στο πέταλο και φέτος κάνουν χαβαλέ. Πέρσι ήταν μαχαίρι από τη μία και σφυρί από την άλλη. Φέτος γιατί το κάνετε αυτό; Πραγματικά θα ήθελα να τους δείρω και τους τρεις μαζί, παρέα. Πλάκα κάνω εννοείται! Τους αγαπάω και τους τρεις πάρα πολύ! Μπράβο τους που έχουν δέσει ακόμη καλύτερα από πέρσι» λέει για τους τρεις κριτές του MasterChef.

Επαγγελματικά, ο Δημήτρης Τσικίλης, βρίσκεται μαζί με τον Σελίμ ενώ έχει και τηλεοπτική παρουσία καθώς βρίσκεται στην εκπομπή του Open, Μεσημεριάτικα την οποία παρουσιάζει η Έλενα Τσαβαλιά.
«Είναι μια καινούργια εκπομπή, την δέχθηκα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, γιατί είναι η γυναίκα του Σεφερλή και τον αγαπώ πάρα πολύ. Η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια, από μωρό παιδί, την λάτρεψα σε μια σειρά που δεν θυμάμαι πως λέγεται, υποδυόταν μια νοσοκόμα λίγο αφελή. Είναι ένα καινούργιο Project και πάνω σε αυτό έχει στηθεί και η μαγειρική. Χαίρομαι που μαγειρεύω μαζί με την Έλενα, γιατί είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Θα πάμε πάρα πολύ καλά γιατί υπάρχει χημεία και στο πλατό μέσα. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για να υπάρχω κάπου στην τηλεόραση μαγειρικά. Είναι μια εκπομπή που δεν είναι καθόλου κίτρινη και στο δικό μου μαγειρικό σκέλος κάθε φορά που μαγειρεύουμε, μαγειρεύουμε με κάτι καινοτόμο. Πρόκειται για ένα challenge που μου αρέσει» είπε στο news.gr για τα επαγγελματικά του βήματα.

Όμως, o Δημήτρης Τσίκιλης έχει και μια συμβουλή για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρα τους. «Αν θες να ζήσεις αυτό που αγαπάς κάν’το μην υπολογίσεις ότι μπορεί να μην το πετύχεις, κοίτα το στα μάτια, δέξου το και απλά απόλαυσε το» είπε στο news.gr.