Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος – Τα καβούρια… έφαγαν τον παίκτη

Κατέρρευσε ο Κυριάκος Πελεκάνος – Τα καβούρια… έφαγαν τον παίκτη

Έτρεξαν όλοι στο πλευρό του

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας του Survivor επέστρεψαν στο τέλος του αγωνίσματος στην καλύβα τους. Ο Πάτρικ μαζί με τον Σπύρο έκαναν βόλτα στο δάσος προκειμένου να βρουν καρύδες για να φάει η ομάδα τους.

Εκεί εντόπισαν ορισμένα καβούρια τα οποία τα μάζεψαν και γύρισαν στη καλύβα τους όπου τα μαγείρεψαν και έφαγε όλη η ομάδα μαζί.

Λίγη ώρα μετά, ο Κυριάκος Πελεκάνος κατέρρευσε μπροστά στους συμπαίκτες του, οι οποίοι έτρεξαν ταραγμένοι όλοι στο πλευρό του.

Ο Κυριάκος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Σπύρος, κάνοντας δηλώσεις στη κάμερα της παραγωγής, δήλωσε πως ενδεχομένως τον πείραξαν τα καβούρια που έφτιαξαν για γεύμα.

Έλληνες και Τούρκοι μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στην απουσία του Κυριάκου. «Ο Κυριάκος, όπως και κάποιο άλλοι παίκτες, φάγατε πολλά καβούρια. Ο Κυριάκος και ο Παναγιώτης είχανε το μεγαλύτερο πρόβλημα.» είπε ο παρουσιαστής και αποκάλυψε πως ο παίκτης έπαθε τροφική δηλητηρίαση από τα καβούρια.

Τον λόγο πήρε η Αφροδίτη η οποία ανέφερε: «Αργότερα ρωτήσαμε και μας είπαν ότι δεν έπρεπε να τα φάμε αλλά τα είχαμε φάει».