Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη: «Είναι θρασύδειλο, ένας ρε πού…η μου εκεί…»

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη: «Είναι θρασύδειλο, ένας ρε πού…η μου εκεί…»

«Τι κάνουμε ρε μαλ…ες, τι κάνουμε γα…ώ την τρέλα μου»

Η σύλληψη μιας ηλικιωμένης γιαγιάς από την Θεσσαλονίκη εξόργισε τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα.

«Αχ θεέ μου, όλη η εξουσία βγαίνει πάνω στη γιαγιάκα. Πραγματικά, αν έχεις μπροστά σου μια γιαγιά 90 ετών και της μιλάς έτσι, δεν σου βγαίνει αβίαστα να είσαι απόλυτα ευγενικός μαζί της και να μιλάς κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τη συλλαμβάνουν, τη βάζουν στο περιπολικό, την πάνε στο τμήμα, της παίρνουν αποτυπώματα, γίνεται όλο αυτό και ένας ρε πού…η μου εκεί πέρα μέσα δεν μπορεί να πει "τι κάνουμε ρε μαλ…ες, τι κάνουμε γα…ώ την τρέλα μου".

Ένας λογικός δεν υπάρχει να πει να αφήσουν τη γιαγιά να φύγει; Δεν είναι θέμα ευθυνοφοβίας κατά την προσωπική μου άποψη γιατί ευθυνοφοβία δεν υπάρχει όταν είναι να συλλάβουν άλλους κι άλλους. Αυτό είναι θρασύδειλο», είπε ο παρουσιαστής.

2
σχόλια
  1. avatar Νίκος Καλογεροπουλος

    Σωστός ο Κανάκης του βάζω 1000000 με τόνο.Αυτό θυμίζει υπερβάλλων ζειλων της επταετιας, όχι ότι πριν την επταετια ήταν καλύτερα αλλά, έτσι για την συζήτηση στο σχόλιο. Για τα ορθογραφικά λάθη μου τα παράπονά σας στο Google.

  2. avatar Δεξια στα ΦΜ

    Κανάκης κάτσε να βγεί η ΝΔ σου και θα δυναμωσει πολυ περισσότερο η Αστυνομία. Οχι 90 χρονων αλλα και 120 να είναι ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...